De Zweedse kroonprinses Victoria en haar echtgenoot Daniel delen graag hun gezinsgeluk met de wereld. En dat is geen wonder; ze hebben er keihard voor moeten vechten! 

Trots poseerden kroonprinses Victoria en prins Daniel met hun kinderen Estelle (6) en Oscar (2) voor de nieuwe officiële foto’s van de Zweedse koninklijke familie. Maar het paar deelde onlangs ook tal van privéfoto’s die ze tijdens hun recente gezinsvakantie maakten. Victoria en Daniel maken de buitenwereld geregeld deelgenoot van hun geluk, want ze willen graag laten zien dat het nog steeds méér dan goed zit tussen hen. Daar werd immers in het begin van hun relatie ernstig aan getwijfeld. 

Article continues after the ad

Geen seconde spijt

Dat Daniel uit het bestuur van zijn sportscholen moest stappen en afscheid moest nemen van bepaalde mensen in zijn vriendenkring die niet door de ‘ballotagecommissie’ waren goedgekeurd, had hij allemaal over voor Victoria. En hij zal er geen seconde spijt van hebben gehad. Al acht jaar zijn Victoria en Daniel gelukkig getrouwd, en de geboortes van Estelle en Oscar zijn voor hen de bekroning van hun liefde. De recente vakantie in eigen land was een mooie gelegenheid om dat geluk weer eens met de buitenwereld te delen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se