Prinses Margriet heeft vandaag tien kilometer geschaatst in schaatsstadion Thialf in Heerenveen voor het goede doel. Ze reed voor De Hollandse 100 om zo geld op te halen voor Lymph&Co, een organisatie die onderzoek naar lymfeklierkanker steunt.

De 75-jarige prinses reed de afstand samen met leeftijdsgenoten Sonia, Heleen en Henriëtte. Samen vormden zij de 'Grannies' en haalden meer dan tienduizend euro op, waaronder een deel van het verjaardagscadeau voor Margriet. 

More content below the advertising

Familie

Normaal gesproken wordt Margriet tijdens De Hollandse 100 vergezeld door haar kleinkinderen, maar die deden dit keer niet mee. De rest van de familie was ook actief bezig. Prinses Annette en prins Bernhard sprongen op de fiets en prins Maurits stond ook op het ijs, maar maakte tijdens zijn rit een lelijke smak. Tot slot nam prins Pieter-Christiaan de stepfiets, of zogenaamde ElliptiGo.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Hertogin Meghan is een paar dagen in The Big Apple. Volgens bronnen van People is ze daar omdat ze dinsdag een geheime babyshower houdt.

De 37-jarige voormalig actrice en nu royal kwam vrijdag aan en heeft een deel van haar zaterdag doorgebracht met theedrinken en macarons eten bij Laduree in SoHo. Zij werd daarbij vergezeld met styliste Jessica Mulroney. Dinsdag staat haar babyshower op de planning, waar maar een handjevol mensen voor uitgenodigd zijn. Het is voor het eerst dat Meghan New York bezoekt sinds ze getrouwd is met de Britse prins Harry in mei vorig jaar.

More content below the advertising

Relaxte trip

Volgens bronnen van Harper's Bazaar is dit een mooie gelegenheid voor de hertogin om bij te praten met vrienden en wat tijd door te brengen in de stad waar ze zo van houdt. Het is voor velen van de vrienden van Meghan de laatste keer dat ze haar voor de geboorte van haar baby zien. "Het is een relaxte trip voor haar. Meg zal verkwikt en uitgerust terugkeren naar huis, met heel veel nieuwe babykleertjes."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP

Van onze koningin is bekend dat ze dol is op ‘gewone’ winkels zoals HEMA en ZARA. Ook de sieraden die ze draagt hoeven wat haar betreft niet altijd uit de koninklijke schatkist te komen. De site Modekoningin Máxima, die nauwkeurig bijhoudt wat Máxima draagt, ontdekte dat Máxima vorige week oorbellen van H&M droeg, die haar slechts € 12,99 hadden gekost. Ze stonden prachtig bij haar wijnrode outfit.

More content below the advertising

Dit artikel komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees de rest van het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP