Prinses Margriet heeft vandaag tien kilometer geschaatst in schaatsstadion Thialf in Heerenveen voor het goede doel. Ze reed voor De Hollandse 100 om zo geld op te halen voor Lymph&Co, een organisatie die onderzoek naar lymfeklierkanker steunt.

De 75-jarige prinses reed de afstand samen met leeftijdsgenoten Sonia, Heleen en Henriëtte. Samen vormden zij de 'Grannies' en haalden meer dan tienduizend euro op, waaronder een deel van het verjaardagscadeau voor Margriet. 

Familie

Normaal gesproken wordt Margriet tijdens De Hollandse 100 vergezeld door haar kleinkinderen, maar die deden dit keer niet mee. De rest van de familie was ook actief bezig. Prinses Annette en prins Bernhard sprongen op de fiets en prins Maurits stond ook op het ijs, maar maakte tijdens zijn rit een lelijke smak. Tot slot nam prins Pieter-Christiaan de stepfiets, of zogenaamde ElliptiGo.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Afgelopen weekend vierde prins Harry zijn 34e verjaardag. Een feestelijke dag waarop je doorgaans fijne berichten en lieve gebaren krijgt van je naasten. Het leek Harry’s schoonzus – de oudere halfzus van Meghan Markle – echter een perfect moment om een vette sneer uit te delen aan de Britse royal.

Steek onder water

Samantha Markle deelde op Twitter een foto van een hamster en schreef daarbij: “Gefeliciteerd Harry! Wanneer je geniet van je verjaardagstaart, denk dan aan de verjaardagswensen die je nooit hebt gegeven aan je schoonvader.” Daarmee doelt de vrouw op het feit dat Harry zijn schoonvader op zijn verjaardag op 18 juli niet gefeliciteerd zou hebben.

Afgunst

Al vanaf het moment dat bekend werd dat prins Harry Meghan Markle ten huwelijk had gevraagd, ging halfzus Samantha in de aanval. Zo heeft ze veel kritiek op hoe haar zus en Harry omgaan met haar vader, die ook regelmatig de media opzoekt om zijn zegje te doen. Harry en Meghan hebben, net als de keren hiervoor, niet gereageerd op het bericht van Samantha.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Flaironline.nl

Prinsjesdag is elk jaar bijzonder, maar deze keer is nog een tikkeltje specialer voor koningin Máxima. Haar moeder Maria del Carmen Cerruti en broer Juan Zorreguieta Lopez waren aanwezig om haar te steunen.

Loodzware periode

De familie Zorreguieta maakt een loodzware periode mee na het overlijden van Inés Zorreguieta. Gelukkig kunnen de familieleden op elkaar rekenen, en zijn ze als gezin heel hecht. Wellicht zijn Máxima's moeder en broer daarom ook aanwezig op deze Prinsjesdag. 

Máxima's jurk

Moeder Carmen heeft voor de gelegenheid een kijkje in haar dochters kledingkast genomen. Ze straalt in witte jurk van Prada, die Máxima al eens droeg tijdens een werkbezoek aan India in 2007.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP & Peter Smulders