Een tijdje geleden werd er gefluisterd over een echtscheiding, maar dat gerucht is nu de wereld uit. Prinses Madeleine van Zweden is in verwachting van haar derde kindje. 

Derde kind

 

"Prinses Madeleine en Christopher O'Neill maken met grote blijdschap bekend dat zij hun derde kind verwachten. De prinses voelt zich goed en de geboorte zal naar verwachting in maart 2018 zijn", luidt de officiële persverklaring van het Zweedse koningshuis. De prinses kondigt haar zwangerschap ook aan via Facebook: "Chris en ik zijn heel blij om bekend te kunnen maken dat ik in verwachting ben. We verheugen ons erop straks met zijn vijven te zijn." Madeleine en Chris hebben al twee kinderen, Leonore en Nicolas.

Article continues after the ad

Huwelijksproblemen

Het nieuws van de zwangerschap is opvallend, omdat het huwelijk in zwaar weer leek te zitten. Madeleine zou niet gelukkig zijn met Chris. Toch deed ze er alles aan om het tegendeel te bewijzen en het slechte imago van haar echtgenoot op te krikken. Het Zweedse koningshuis vindt de Amerikaanse Chris niet erg sympathiek en geen goede partij voor hun prinses. De eerste weerstand tegen hem ontstond toen hij een koninklijke titel afsloeg omdat hij daarvoor Zweeds staatsburger moesten worden en zijn baan in de financiële sector moest opgeven.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP