Na het overlijden van prins Friso zou Mabel (48) volgens aanhoudende geruchten een maatje hebben gevonden in miljonair Arpad Busson (54), die net als de prinses in Londen woont. Maar die hechte band zou nu bekoeld zijn, aldus insiders. Wat is er gebeurd?

Lees ook: Bijzondere dag voor prinses Mabel en Beatrix

Verliefd?

Oranjekenners kunnen zich voorstellen dat prinses Mabel een nieuwe relatie zou hebben. 'Mabel is een intelligente, mooie en levenslustige vrouw. Na al het verdriet dat zij heeft moeten doorstaan verdient ze een nieuwe partner', aldus historicus Jan Kikkert. En dat leek inderdaad zo te zijn toen niemand minder dan koningin Máxima in 2015 Mabel voorstelde aan de Fransman Arpad tijdens een gemaskerd bal in Venetië. 

Innig contact

Arpad was eerder getrouwd met topmodel Elle McPherson en zei bijna ja tegen actrice Uma Thurman, waarna hij bij Mabel een troostende schouder zou hebben gevonden. De twee hadden volgens het Duitse Gala innig contact en ze zou 'in de ban zijn' van de miljonair. Zelf probeert Mabel haar leven na het ski-ongeluk van Friso weer op de rit te krijgen. 'Heel langzaam merk ik dat de dagen afnemen waarin het verdriet overweldigend is. Er zijn weer kleine geluksmomenten.'

Kinderen

De geluksmomenten werden Mabel echter vooral bezorgd door dochters Luana en Zaria. Hun welvaren is alles waard. En Arpad? Die zou volgens buitenlandse media niet meer kunnen rekenen op de steun van Mabel. Maar zolang Mabel en Arpad zelf niet op de geruchten reageren, weet je niet wat wel en niet waar is...

 

Lees het hele verhaal nu in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP