Eindelijk goed nieuws voor de Britse koninklijke familie: prinses Eugenie is zwanger! De dochter van de veelgeplaagde prins Andrew is al enkele maanden in verwachting en zij en echtgenoot Jack Brooksbank kunnen niet kunnen wachten tot ze hun eerste kindje kunnen verwelkomen.

Het zit de Britse koninklijke familie de laatste tijd niet mee. Harry en Meghan vertrokken niet alleen van het hof maar ook uit het land en prins Andrew ligt nog steeds onder vuur vanwege zijn vriendschap met zedendelinquent Jeffrey Epstein. Dus werd het weleens tijd voor goed nieuws. Dat is er nu: prinses Eugenie (30) verwacht haar eerste kindje!

Eerste kindje

'Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Eugenie en de heer Jack Brooksbank zijn verheugd aan te kondigen dat ze begin 2021 een baby verwachten', schrijft de familie op Twitter. De familie meldt blij te zijn met het nieuws.

Een buikje

Na hun bruiloft werd er, met het oog op hun lange verkering, al gauw gespeculeerd dat de twee snel aan een gezin wilden beginnen. En nu zou het dan zover zijn. Eugenie werd onlangs gespot terwijl ze aan het winkelen was in de Londense wijk Notting Hill, en ooggetuigen zagen haar met een duidelijk buikje. Haar oudere zus Beatrice was even daarvoor gezien terwijl ze een babywinkel binnenstapte; voor een cadeautje? Het Australische magazine New Idea weet het zeker; insiders zouden hebben gezegd dat Eugenie al vier maanden zwanger is.

Article continues after the ad

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.