Het huwelijk tussen wijlen prinses Diana en haar prins Charles was een drama, dat is geen geheim. Toch doen de onthullingen die Sally Bedell Smith doet in een nieuwe biografie over de prins veel stof opwaaien...

 

Lees ook: Nieuwe biografie onthult schokkende details over huwelijk Charles en Diana

 

Pesten

De prinses voelde zich eenzaam in het huwelijk van drie personen - Charles was nog altijd gek op ex Camilla - en deed verschillende pogingen om zijn aandacht te trekken. Ze zou zo wanhopig zijn dat ze begon met pesten en treiteren door hem onder meer op zijn hoofd te slaan tijdens het avondgebed voor het slapengaan. Het lukte de prins uiteindelijk om haar in therapie te krijgen, maar daar stopte ze vrij snel mee.

 

Niet te redden

Zijn huwelijk wist hij met de therapie niet te redden en de vraag was hoe gek hij echt op Diana was. Niet voor niets keerde hij terug in de armen van Camilla na de breuk met Diana. Bovendien was zij hem ook niet trouw en begon ze een relatie met Dodi Al-Fayed. Daar kon ze echter maar kort van genieten: bijna 20 jaar geleden vond het ongeluk plaats in Parijs waar tot op de dag van vandaag nog steeds over gesproken wordt.

 

Lees het hele verhaal nu in Story.

Beeld: ANP

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Voordat Meghan de liefde vond bij Prins Harry, zijn er nog wat mannen hem voorgegaan. De actrice is zelfs getrouwd geweest! Een aantal jaren terug was een gescheiden vrouw nog not done in het Britse Koningshuis, maar nu lijkt koningin Elizabeth Meghan te hebben omarmd. 

Trevor Engelson

De man aan wie zij al eerder het ja-woord gaf heet Trevor Engelson. Van 2011 tot 2013 waren de twee getrouwd. Volgens insiders was Meghan haar rol in de populaire serie Suits de reden van de breuk. Trevor was in Los Angeles films aan het maken, terwijl zij aan de andere kant van het land was voor opnames. Trevor werkt momenteel aan een 'fictieve' show over een Amerikaanse gescheiden moeder die naar Londen verhuist om met een Britse prins te trouwen. Klinkt bekend, lijkt ons.

Rory McIlroy

Deze relatie is nooit officieel bevestigd, dus of hij nu in dit rijtje thuis hoort... Volgens de Ierse fans in ieder geval wel. Zij vonden namelijk een filmpje van een gezamenlijke Ice Bucket Challenge, waarin ze het wel heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot tijdens een etentje. Zouden ze dan toch? Bronnen ontkennen een relatie tussen de twee.

Cory Vitiello

Daarna volgde een serieuze relatie van twee jaar met de Canadese topchef Cory Vitiello. Hij was de man met wie ze samen was voor Prins Harry van 2014 tot 2016. Ze woonden zelfs samen in een townhouse in Toronto. Toch eindigde ook deze relatie omdat vermoedelijk voor beiden hun carrière op de eerste plaats kwam. Ook kwam Prins Harry in het spel toen ze nog officieel samen was met Cory. Oei! Harry zou dus mogelijk een steentje bij hebben gedragen aan de breuk.

Bron: Elle | Beeld: Instagram & Alberto E. Rodriguez (ANP)