In 1991, nadat Charles terug was bij Camilla, stemde prinses Diana in om haar diepste gedachtes en geheimen te delen met de auteur Andrew Morton. Op tape. De enige voorwaarde? Haar betrokkenheid zou geheim moeten blijven. Inmiddels is het twintig jaar geleden dat Diana overleed en wordt het boek Diana, Her True Story opnieuw gepubliceerd mét een transcript van hun gesprekken. Hierin deelt Diana verschrikkelijke herinneringen.

Lees ook: Geheime tapes onthullen schokkend detail over prinses Diana

Mishandeling

Diana kende een ongelukkige jeugd. Haar moeder verliet haar vader en op haar zevende scheidde het koppel. Het werd een vechtscheiding, maar dat is niet het enige wat Diana zich herinnert. 'Ik herinner me dat ik mijn vader mijn moeder in het gezicht zag slaan. Ik schuilde achter de deur en mama huilde. Ik herinner me dat mama heel veel huilde.' 

Voogdij

Haar moeder wilde graag de voogdij over haar vier kinderen, maar Diana bleef samen met broertje Charles bij haar vader. Als ze in het weekend haar moeder bezocht gebeurde altijd hetzelfde: op zaterdagavond huilde ze. Als Diana vroeg wat er was antwoordde haar moeder: 'Oh, ik wil niet dat jullie morgen weggaan...'

Vakantie

'Vakanties waren altijd grimmig. Dan waren we twee weken bij mama, twee weken bij papa. De trauma om van het ene naar het andere huis te gaan, en iedere ouder die het goed wilde maken met materialistische dingen...' Diana biecht op dat ze juist behoefte had aan liefde, maar dat ze dat juist niet kregen. 

Stiefmoeder

Diana had een hekel aan nanny's (die haar vader interessanter vonden dan de kinderen), maar ook aan haar latere stiefmoeder Raine. 'We haatten haar zo erg omdat we dachten dat ze papa weg zou kapen van ons. Ze was erg slim en ze wilde met papa trouwen: dat was haar doel.' Tijdens de bruiloft van haar broer vertelde ze Raine precies hoe ze over haar dacht, waarna er tijden niet tegen Diana gesproken werd. 'Ik haat je zo erg. Wist je maar hoeveel we je haten voor wat je hebt gedaan.'

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Getty Images | Bron: Dailymail.co.uk

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP