Prinses Charlotte zou sprekend haar overgrootmoeder koningin Elizabeth zijn volgens velen. Maar toch duikt er nu een kiekje op waarop ze ook als twee druppels water lijkt op het nichtje van prinses Diana.

Lady Kitty Spencer, inmiddels 28 jaar oud, deelde namelijk afgelopen weekend een kiekje uit haar jeugd. Te zien is hoe het nichtje van Lady Di op een paard zit, maar wat vooral opvalt is hóeveel prinses Charlotte lijkt op Kitty op jonge leeftijd. Twee druppels water! 

Article continues after the ad

Gelijkenis

De reacties stromen dan ook binnen. 'Prachtig, net als prinses Charlotte', merkt iemand op. Een ander reageert: 'De kleine Charlotte lijkt precies op jou van die leeftijd.'

2018

Het is niet de eerste keer dat het fans opvalt hoeveel de twee op elkaar lijken. Ook in 2018 plaatste Kitty al een kiekje uit de oude doos waarop duidelijk de overeenkomsten met prinses Charlotte te zien waren. Qua persoonlijkheid lijkt de dochter van William en Kate volgens kenners toch echt op prins Harry. 'George is wat terughoudender en Charlotte is wat extraverter. Het lijkt erg op de band tussen William en Harry. De kroonprins is een stuk serieuzer, omdat hij ooit koning zal worden en zijn jongere broertje is veel meer ontspannen', verklaart een insider.

Bron: Libelle, Boulevard | Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.