Prinses Charlotte heeft zich nog niet laten zien op haar nieuwe peuterschool. De tweejarige dochter van prins William en Catherine gaat binnenkort voor het eerst naar Willcocks Nursery School in Londen, die donderdag weer de deuren opende na de vakantie.

Kensington Palace heeft niet precies bekendgemaakt wanneer Charlotte haar eerste schooldag heeft, maar volgens Hello Magazine ligt het voor de hand dat ze volgende week begint als ook haar broer prins George weer naar school gaat en haar ouders aan het werk gaan.

Bucklebury

George en Charlotte zijn nog in Bucklebury bij opa en oma Michael en Carole Middleton, de ouders van Kate. George gaat dinsdag 9 januari weer naar school, naar Thomas’s Battersea School, een halfuurtje rijden van Kensington Palace.

Blij

Charlotte is nu twee jaar en acht maanden oud. 'We zijn heel blij dat de hertog en hertogin van Cambridge de Willcocks Nursery School hebben uitgekozen voor prinses Charlotte. We kijken uit naar haar komst', liet de particuliere school vorige maand weten. William en de Kate, die hun derde kind verwachten, zijn vorig jaar verhuisd naar Londen.

Bron: Show.nl | Beeld: ANP

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP