Prinses Charlotte heeft zich nog niet laten zien op haar nieuwe peuterschool. De tweejarige dochter van prins William en Catherine gaat binnenkort voor het eerst naar Willcocks Nursery School in Londen, die donderdag weer de deuren opende na de vakantie.

Kensington Palace heeft niet precies bekendgemaakt wanneer Charlotte haar eerste schooldag heeft, maar volgens Hello Magazine ligt het voor de hand dat ze volgende week begint als ook haar broer prins George weer naar school gaat en haar ouders aan het werk gaan.

Bucklebury

George en Charlotte zijn nog in Bucklebury bij opa en oma Michael en Carole Middleton, de ouders van Kate. George gaat dinsdag 9 januari weer naar school, naar Thomas’s Battersea School, een halfuurtje rijden van Kensington Palace.

Article continues after the ad

Blij

Charlotte is nu twee jaar en acht maanden oud. 'We zijn heel blij dat de hertog en hertogin van Cambridge de Willcocks Nursery School hebben uitgekozen voor prinses Charlotte. We kijken uit naar haar komst', liet de particuliere school vorige maand weten. William en de Kate, die hun derde kind verwachten, zijn vorig jaar verhuisd naar Londen.

Bron: Show.nl | Beeld: ANP