Prinses Charlène is na maanden eindelijk weer terug bij haar gezin in Monaco. De prinses zat sinds mei noodgedwongen in Zuid-Afrika, vanwege een ernstige keel-, neus- en oorinfectie die ze kort na aankomst opliep. 

Volgens de Duitse krant Bild, is prinses Charlène zondagavond vertrokken uit Zuid-Afrika. Op maandagochtend zou de royal eerst geland zijn in Nice en vervolgens zou ze per helikopter doorgevlogen zijn naar Monaco.

Geruchtenmolen

Doordat de 43-jarige echtgenote van prins Albert (63) zo lang wegbleef van het thuisfront, bleef de status van hun huwelijk onderwerp van speculaties. Zo wakkerde de ex-minnares van de prins en moeder van zijn buitenechtelijke zoon Alexandre laatst nog een scheidingsgerucht aan. 

Herenigd 

De royals bleven de problemen echter ontkennen en prins Albert gaf eerder al aan dat Charlène ruim voor de nationale feestdag op 19 november zou terugvliegen. Volgens insiders van de Bild zou de arts van de prinses groen licht hebben gegeven om terug te keren naar Monaco. Ook een woordvoerder bevestigt dit: 'De prinses is in een goed humeur en kijkt ernaar uit om naar huis terug te keren.'

Article continues after the ad
Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.