Ze mag dan zijn getrouwd met prins Albert en hem een prachtige tweeling hebben geschonken, de bevolking van Monaco is allesbehalve gecharmeerd van prinses Charlène. Toen de Zuid-Afrikaanse aan eenzaamheid ten onder dreigde te gaan, verhuisde Charlène's familie naar Monaco. Maar haar ouders zijn nu teruggekeerd naar hun thuisland...

Article continues after the ad

Lees ook: Geheime tapes onthullen schokkend schokkend detail over prinses Diana

Weinig sympathie

Nadat Albert en Charlène op 10 december 2014 tweeling Gabriella en Jacques mochten verwelkomen, leken de vorst en zijn echtgenote gelukkiger dan ooit. Ze straalden in elkaars gezelschap en lieten zich vaker dan voorheen sámen zien. Maar Albert blijft druk met zijn officiële taken en zijn hobby's, en Charlène kan in Monaco nog immer op maar weinig sympathie van de bevolking rekenen. Een grote vriendenkring heeft ze niet, en volgens insiders zou de prinses meermaals hebben verzucht dat ze het zonder haar ouders en broer maar nauwelijks zou uithouden in de dwergstaat.

Teruggekeerd naar thuisland

Maar Charlène moet het nu tóch echt zonder haar familie zien te redden! Tijdens het bezoek aan Zuid-Afrika bekende ze dat haar ouders zijn teruggekeerd naar hun thuisland. Hoewel ze in Monaco een eigen plek hadden veroverd - moeder Lynette exposeerde er haar schilderijen van Afrikaanse krijgers en vader Michael organiseerde bokswedstrijden - werd hun heimwee naar Zuid-Afrika hen te veel en besloten ze terug te verhuizen.

Zware dobber

Charlène heeft nu alleen haar broer Gareth en diens gezin nog in haar nabijheid. Het vertrek van haar ouders is een bittere pil voor Charlène, en het zal voor haar broer nog een zware dobber worden de leegte die is ontstaan op te vullen. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP