Ook prinses Beatrix heeft vrijdag meegedaan aan NLdoet, de vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Beatrix was samen met prins Bernhard en prinses Annette actief in kinderdagcentrum Onder één Dak in Amersfoort. Ze hielpen met het maken van leer- en speelmaterialen en het lenteklaar maken van de tuin.

Het is het veertiende jaar dat het fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland organiseert. Ook zaterdag zijn er talrijke initiatieven waarbij mensen vrijwillig de handen uit de mouwen steken. Naar verwachting komen in het hele koninkrijk zo’n 375.000 NLdoet-vrijwilligers in actie. In totaal zijn er ruim 10.500 activiteiten aangemeld. 

Verstandelijke beperking

In Kinderdagcentrum Onder één Dak leren kinderen en jongeren van vier tot achttien jaar met een verstandelijke beperking omgaan met dagelijkse activiteiten. Beatrix ging voortvarend aan de slag. ,,We zijn hier niet voor de grap. Wel serieus doen", vermaande ze directeur Peter Douwes van het Oranje Fonds toen deze te lichtvaardig leek aan te kijken tegen het maken van een voelbord voor de kinderen. Beatrix hamerde, boorde en dirigeerde alsof ze nooit iets anders had gedaan. Over het resultaat toonde ze zich te tevreden. Daarna wachtte werk in de tuin en speelplaats, waar ze hulp kreeg van enkele kinderen van het dagverblijf. ,,Kijk maar niet", raadde ze hen aan toen ze werden afgeleid door de in stilte opgetrommelde media.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: ANP | Beeld: Robin Utrecht (ANP)

Meghan Markle heeft haar leven als Hollywoodster moeten opgeven, maar Harry's ex kan nu weer doen en laten wat ze wil. En dat doet de 29-jarige Cressida Bonas. De blondine is uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

Tussen 2012 en 2014 was het volstrekt ondenkbaar dat Cressida een naaktshoot zou doen. De socialite had toen een relatie met prins Harry. Maar nu hoeft ze zich niet meer te houden aan koninklijke regels. Cressida is uit de kleren gegaan voor een campagne voor vis, en daarom poseert ze er met één.

Vrienden

Harry en Cressida zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De blondine was ook aanwezig bij Harry en Meghans bruiloft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Doria, de moeder van Meghan Markle, kan haar geluk niet op. Ze is dolblij voor haar dochter en schoonzoon, en kan niet wachten om haar kleinkind te verwelkomen.

Verhuizing?

Meghans moeder kijkt enorm uit naar de komst van haar kleinkind, meldt Daily Mail. Doria zou zich al flink aan het voorbereiden zijn. Volgens de Britse website is ze de afgelopen maand gezien bij een les in kraamzorg. Insiders beweren zelfs dat Doria haar leven in Los Angeles achterlaat, om haar dochter in Londen te helpen met de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP