Na de bruiloft van haar zus prinses Eugenie in het najaar van 2018 lijkt het erop dat prinses Beatrice binnenkort wellicht ook in het huwelijksbootje stapt. Zo heeft de 30-jarige prinses al een aantal maanden een serieuze relatie met nieuwe geliefde Edoardo Mapelli Mozzi. Vandaag nam ze haar nieuwe vlam mee naar de bruiloft van Lady Gabriella Windsor.

Nieuwe vlam

Op de foto's die gemaakt zijn bij de St. George Chapel in Windsor zien we Beatrice met haar nieuwe geliefde. De prinses en Edoardo maakten hun liefde in december vorig jaar openbaar. Dat deden ze door samen te verschijnen bij een gala in New York. Sinds november hebben ze een relatie. Edoardo Mapelli Mozzi is een Britse zakenman en tevens goede vriend van Beatrice's familie. 

Article continues after the ad

Royal wedding

Beatrice en Edoardo maakten samen een verschijning bij de bruiloft van Gabriella Windsor, die vandaag plaatsvond in de St. George Chapel in Windsor. Het nichtje van koningin Elizabeth trouwt met haar vriend Thomas Kingston. Ook koningin Elizabeth, prins Harry en Pippa Middleton stonden op de gastenlijst. De bruiloft van Gabriella is de derde Britse koninklijke bruiloft in een jaar tijd. In mei 2018 trouwden prins Harry en Meghan Markle, en in oktober in datzelfde jaar was het de beurt aan prinses Eugenie en Jack Brooksbank. Wellicht kunnen we volgend jaar nog een royal wedding verwachten, en wel die van prinses Beatrice en haar Edoardo. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP, Hollandse Hoogte