Nu haar vader flink onder vuur ligt, is er bij Beatrice maar een grote angst: wordt haar bruiloft overschaduwd door de ophef rondom prins Andrew? Vrienden maken zich in ieder geval grote zorgen.

Een bron binnen het paleis vertelt aan Entertainment Tonight: 'Iedereen is bezorgd om Beatrice. Ze verdient het om de bruiloft te krijgen die ze wil en het publiek gaat helemaal los op haar vader.' De koninklijke familie is in ieder geval not amused door de situatie, vertelt de ingewijde. 'Ze zijn erg teleurgesteld door de situatie rond de prins.' Ook vinden ze het gedrag van prins Andrew beschamend.

Article continues after the ad

Engeland

Begin september ging Eduardo Mapelli Mozzi voor haar op zijn knieën, en naar verwachting zullen ze komend voorjaar trouwen. Volgens insiders zou Beatrice dat in haar hart het allerliefst doen in Italië, waar aristocraat Eduardo oorspronkelijk vandaan komt. Toch zal de bruiloft ‘gewoon’ in Engeland plaatsvinden. Het is namelijk uitgesloten dat oma Elizabeth naar het buitenland zal vliegen voor het huwelijk, en de koningin mag uiteraard absoluut niet ontbreken op Beatrice’s grote dag.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.