Het wordt binnenkort erg rustig in Paleis Huis ten Bosch. Prinses Alexia is vertrokken naar Wales en ook gaat Amalia binnenkort het huis verlaten. De jongste dochter Ariane blijft dan alleen achter met haar ouders. 

Leeg nest 

Amalia slaagde onlangs cum laude – haar gemiddelde cijfer was hoger dan een acht – aan het gymnasium. De kroonprinses neemt nu een tussenjaar en wil veel gaan reizen en ‘dingen doen die ze over twintig jaar misschien niet meer kan doen’. Prinses Alexia is naar Wales vertrokken voor het begin van haar studie op het United World College of the Atlantic. 

Article continues after the ad

Zandvoort

Afgelopen zondag was te zien hun Max Verstappen de Grand Prix in Zandvoort won. Ook de koninklijke familie was hierbij aanwezig. De outfit van Ariane viel dan ook op. Het lijkt namelijk sprekend op een look van haar zus Alexia. Zij zal natuurlijk niet al haar kleren hebben meegenomen naar Wales. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

 Look van Alexia

Het gaat namelijk om de outfits van Koningsdag en de zomerfotosessie. Op de foto van Koningsdag draagt Alexia een top die Ariane aan lijkt te hebben in het wit. Op de look van de zomerfotosessie heeft Alexia ook zo'n soort top aan in het wit. Zal Ariane haar grote zus nu al missen? 

 

Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.