Eerder lieten we al weten dat prinses Alexia een waar zangtalent blijkt te zijn. Ze zou graag meedoen aan The Voice Kids, maar tot die tijd zingt ze de sterren van de hemel in de musical Mamma Mia.

Deze productie is op de planken gezet door het Sorghvliet College in Den Haag, de school van de prinses. Alexia vertolkt hierin de rol van een vriendin van het hoofdpersonage Sophie. Twee avonden lang was ze te zien in Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag. 

Article continues after the ad

Trots

En natuurlijk kwamen haar trotse ouders en zusjes kijken. De eerste avond waren Willem-Alexander, Máxima en Ariane aanwezig, maar ook de tweede avond had Alexia support. Toen kwam namelijk haar oma Maria del Carmen, de moeder van onze koningin, haar kleindochter aanmoedigen.

Alicia Keys

Dat de prinses wel toon kan houden, is inmiddels geen geheim meer. 'Ze kan heel goed zingen. Ik heb ooit via via een filmpje gezien van een optreden bij haar peettante, en dat was prachtig.' Hierin zong ze het nummer Empire State of Mind van Alicia Keys. Maar ook haar zus Amalia blijkt aardig wat zangtalent te hebben volgens prinses Christina. In een interview vertelde ze dat 'Amalia en Alexia prachtig kunnen zingen'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: ANP