De buitenlandse media zijn dol op onze Nederlandse prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Eerder waren onze oosterburen al lyrisch over de verschijning van Amalia.

Nu zijn het de looks van de vijftienjarige Alexia die de wereld over vliegen.

Article continues after the ad

Koninklijke parel

Zo prijkt de middelste dochter van Willem-Alexander en Máxima nu op de cover van het Argentijnse magazine Hola! Argentina. Het betreft niet een foto van dit jaar, maar eentje van de koninklijke fotosessie van vorig jaar.

Rebels meisje

In het artikel spreekt men over een prachtige prinses die een tikkeltje rebels is, als een model poseert en 'gewoon' samen met vrienden op TikTok zit. Kortom, een prinses om in de gaten te houden.

Klein foutje

Over TikTok, Alexia playbackte en danste mee op Flo Milli’s ‘In The Party’, muziek dat behoorlijk grove teksten bevat. Een video die niet afkomstig was van haar account, maar ze deed wel mee. Een fout die ze als tiener kan maken, zei Máxima tijdens de jaarlijkse fotosessie.

Kan gebeuren

'Je kan als ouders twintig keer zeggen wat gedaan moet worden. Maar ja, dan zijn ze allemaal met elkaar en de vriendinnen en dan gaat het toch mis. Dan zijn ze echt heel boos of teleurgesteld en dan zeg ik: ‘Ja, dit heb je ook wel geleerd. Je moeten de dingen ook zelf leren. Het gaat wel eens mis en daar heb je dan van geleerd', aldus de koningin.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.