Prinses Alexandra, de jongste dochter van prinses Caroline van Monaco, is dolgelukkig met de steenrijke Ben-Sylvester Strautmann. Hopelijk vergaat het Alexandra beter in de liefde dan haar moeder en halfzusje Charlotte...

Alexandra van Han-nover (18) stráált in het gezelschap van de boomlange Ben-Sylvester Strautmann (19). En dat doet ze al zo’n anderhalf jaar. De relatie tussen Alexandra, dochter van prinses Caroline van Monaco en Ernst August van Hannover, en Ben lijkt dan ook zeer serieus. Niet in de laatste plaats omdat ze zich op allerhande officiële gebeurtenissen samen laten zien. Zo waren ze op de bruiloften van Alexandra’s halfbroers Ernst August jr. en Christian, en op het Rozenbal in Monaco dit jaar. Met Ben heeft Alexandra een goede ‘catch’. Zijn familie, steenrijk geworden met de verkoop van landbouwmachines, komt uit Bad Laer in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Zijn ouders Joachim en Sabine zijn beiden private bankers. Ben woont bij zijn ouders in Monaco, waar hij in het basketbalteam speelt, werkt zo nu en dan als dj en heeft met een vriend zelfs een eigen label opgezet. In Londen studeert hij aan het King’s College onder andere management en marketing. Alexandra, die kunstschaatst in wedstrijdverband, en Ben delen in elk geval hun liefde voor de sport. Ze zitten geregeld op de tribune bij tennis- en voetbalwedstrijden. Prinses Caroline (61) zou zeer ingenomen zijn met Ben. Ze zal ongetwijfeld hopen dat het liefdespad van Alexandra anders zal lopen dan dat van haarzelf of dat van dochter Charlotte. Caroline trouwde op haar twintigste – tegen de zin van haar ouders in – met de zeventien jaar oudere Philippe Junot, die haar al in de huwelijksnacht zou hebben bedrogen. Na nog geen twee jaar scheidde ze van hem. Ze stortte zich in de armen van onder anderen Roberto Rossellini, de zoon van Ingrid Bergman en regisseur Roberto Rossellini, en toptennisser Guillermo Vilas, maar ware liefde vond ze bij de Italiaanse zakenman Stefano Casiraghi. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Lionel Urman (Hollandse Hoogte)

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images