Killing Eve-ster Jodie Comer heeft zondag op de rode loper van de Emmy's gereageerd op berichten dat prins William groot fan is van de show. De Britse vroeg zich vooral af waar haar koninklijke landgenoot de tijd vandaan haalt.

"Ik bedoel, ik vind het hartstikke leuk hoor", grapte de actrice tegenover E! "Maar toen ik dat hoorde dacht ik: wanneer heeft hij tijd om Killing Eve te kijken?". William is voorzitter van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), en was vorige week bij de opening van een tentoonstelling van de organisatie. Daar bleek dat hij groot fan is van misdaadserie Killing Eve, met naast Comer ook Sandra Oh in de hoofdrol. Voor de gelegenheid kreeg hij een cadeau: een pyjama die Comer heeft gedragen in de serie.

Onder de indruk

Killing Eve-producent Sally Woodward Gentle verklaarde na het evenement: "Ik begrijp dat hij alles heeft gezien. We hebben hem niet overhoord, maar hij zei wel dat hij onder de indruk was van het einde van het tweede seizoen, dus hij heeft meer dan een paar minuten gekeken."

Beeld en tekst: ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.