Prins William & Kate Wedding

Het is vandaag precies acht jaar geleden dat prins William en Kate Middleton elkaar het ja-woord gaven in Westminster Abbey in London. Ter ere daarvan deelt Kensington Palace een paar mooie throwback-foto's van hun speciale dag op Instagram.

"8 jaar geleden vandaag. Bedankt voor alle lieve berichten voor het huwelijksjubileum van de hertog en hertogin van Cambridge", schrijft Kensington Palace bij de foto's.

Article continues after the ad

Ontmoeting

William en Kate ontmoetten elkaar op de universiteit in 2001, maar de vonk sloeg pas twee jaar later over toen ze met elkaar gingen daten. In 2007 ging het stel, tot iedereens verbazing, voor een paar maanden uit elkaar en in 2010 werden ze verloofd, voordat ze een jaar later in het huwelijksbootje stapten. 

Gezin

Het koninklijke echtpaar heeft in totaal drie kinderen. De eerste, prins George, werd in 2013 geboren. Twee jaar later werd prinses Charlotte geboren en vorig jaar werd het stel de trotse ouders van prins Louis. 

Slippertje

Eerder deze maand gingen de geruchten rond dat prins William een slippertje gemaakt zou hebben, terwijl zijn vrouw in verwachting was van prins Louis. De minnares zou een goede vriendin van Kate zijn, namelijk model Rose Hanbury. Na een confrontatie met Kate zou William het weggelachen en ontkend hebben. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: The Sun | Beeld: ANP, Instagram