Ze wordt op 11 september 80 jaar, maar de Belgische oud-koningin Paolo vierde haar verjaardag nu al omdat de hele familie tijd had. Behalve prins Laurent; die miste de belangrijkste festiviteiten omdat hij 'verhinderd was'. Gefluisterd wordt dat hij weer eens wilde demonstreren dat het tussen hem en zijn familie niet botert..

Lees ook: Waarom beschermt Koningin Mathilde haar schandaal-oom?

Verhinderd

De echtgenote van Prins Laurent, Claire, kwam enkel met dochter Louise en zonen Nicolas en Aymeric in haar gezelschap. Zónder Laurent werd de taart aangesneden, de familiefoto gemaakt en het concert gegeven. Belgische media namen contact op met de prins, die verklaarde: 'Ik ben verhinderd, maar ik kon nog naar het feestje.' Anderhalf uur later dan de rest van de familie arriveerde hij.

Slechte verstandhouding

De late aankomst van Laurent zorgde bij onze zuiderburen voor meer gespreksstof dan het hele feest van Paola. Dat de prins een legitiem excuus had, wat natuurlijk kan, geloofde bijna niemand. Gefluisterd werd dat hij de kans benutte om zijn slechte verstandhouding met de rest van de familie te demonstreren. In het verleden deed hij dat immers ook. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP