Met spanning wordt uitgekeken naar de film Harry & Meghan: The Royal Love Story waar het Amerikaanse netwerk Lifetime aan werkt. Want hoe pakt de rolprent uit? Wordt het een mierzoet liefdesverhaal, of krijgen de kijkers ook te zien hoe Meghan haar aanstaande schoonfamilie tot het uiterste tergt door alle regels aan haar laars te lappen?

Er wordt hard gewerkt aan een film over de romance van prins Harry en Meghan Markle door het Amerikaanse netwerk Lifetime. Wie de hoofdrollen gaan spelen is nog niet bekend, maar als regisseur is voor de in Bangladesh geboren Britse Menhaj Huda gekozen. Lifetime maakte eerder een film over de opbloeiende liefde van prins William en Catherine Middleton: William & Kate: The Movie. Die werd door critici en Britse media volledig neergesabeld. Men vond de film ‘verschrikkelijk saai’ en ‘tenenkrommend’, en bol staan van ongeloofwaardige, verzonnen scènes zoals een waarin William zijn Kate toezingt in een overvol chalet op skivakantie en een waarin Kate met haar moeder Carole midden op straat haar toekomst met de prins bespreekt, terwijl ze omgeven zijn door paparazzi.

Sensatie

Wellicht neemt het netwerk de kritiek ter harte bij het maken van de film over Harry en Meghan. Mocht alleen de romance van de prins en de Amerikaanse actrice worden belicht, dan dreigt de rolprent niets dan een mierzoete voorstelling te worden. Hun kennismaking tijdens een blind date, hun geheime ontmoetingen in Engeland en Canada, hun tripjes naar Noorwegen, Jamaica en Botswana en Harry’s huwelijksaanzoek in zijn onderkomen bij Kensington Palace staan dan wel garant voor romantische scènes, veel spanning en sensatie is er niet.

Fouten van Meghan 

Het verhaal zou een stuk interessanter worden wanneer de makers ook de fouten die Meghan maakt in beeld brengen én de reactie daarop van koningin Elizabeth en haar naasten. De Windsors zouden naar verluidt namelijk bloednerveus worden van de dingen die Harry’s verloofde doet en zegt. Maanden voordat de verloving werd bekendgemaakt, overtrad Meghan al de regel van uiterste discretie door in een interview met magazine Vanity Fair openlijk over haar relatie met Harry te spreken, en duidelijk te hinten op een naderende verloving: ‘Ik weet zeker dat er een moment komt waarop we ons zullen presenteren en vertellen over onze liefde...’ 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 06 ligt nu in de winkels. 

Beeld: ANP 

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)
 

Ter ere van de 92ste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth vond gisteren een concert plaats in de Royal Albert Hall in Londen. De koningin was aanwezig, samen met prins Charles, prins William, prins Harry en zijn toekomstige vrouw Meghan Markle.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, kon er helaas niet bij zijn. Hij is herstellende van een heupoperatie, die hij aan het begin van deze maand onderging. Ook prins William zijn vrouw, Kate Middleton, moest verstek laten gaan. Het duurt tenslotte nog maar een paar dagen voor ze zal bevallen van hun derde kind.

Een bont gezelschap had de eer voor te koningin op te treden; onder andere Sting, Shaggy, Tom Jones en Kylie Minoque zongen de koningin toe. Op een gegeven moment gingen de koningin en haar zoon het podium op en werd door de aanwezige muzikanten een luid ‘Happy Birthday’ ingezet.

Harry en Meghan

Kleinzoon Harry en verloofde Meghan trokken zoals verwacht veel bekijks, vooral de kledingkeuze van Meghan was een geliefd onderwerp. Alle modegoeroes lijken het er over eens dat haar marineblauwe jurk van Stella McCartney haar de gewenste elegante uitstraling bezorgde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP