Met spanning wordt uitgekeken naar de film Harry & Meghan: The Royal Love Story waar het Amerikaanse netwerk Lifetime aan werkt. Want hoe pakt de rolprent uit? Wordt het een mierzoet liefdesverhaal, of krijgen de kijkers ook te zien hoe Meghan haar aanstaande schoonfamilie tot het uiterste tergt door alle regels aan haar laars te lappen?

Er wordt hard gewerkt aan een film over de romance van prins Harry en Meghan Markle door het Amerikaanse netwerk Lifetime. Wie de hoofdrollen gaan spelen is nog niet bekend, maar als regisseur is voor de in Bangladesh geboren Britse Menhaj Huda gekozen. Lifetime maakte eerder een film over de opbloeiende liefde van prins William en Catherine Middleton: William & Kate: The Movie. Die werd door critici en Britse media volledig neergesabeld. Men vond de film ‘verschrikkelijk saai’ en ‘tenenkrommend’, en bol staan van ongeloofwaardige, verzonnen scènes zoals een waarin William zijn Kate toezingt in een overvol chalet op skivakantie en een waarin Kate met haar moeder Carole midden op straat haar toekomst met de prins bespreekt, terwijl ze omgeven zijn door paparazzi.

Sensatie

Wellicht neemt het netwerk de kritiek ter harte bij het maken van de film over Harry en Meghan. Mocht alleen de romance van de prins en de Amerikaanse actrice worden belicht, dan dreigt de rolprent niets dan een mierzoete voorstelling te worden. Hun kennismaking tijdens een blind date, hun geheime ontmoetingen in Engeland en Canada, hun tripjes naar Noorwegen, Jamaica en Botswana en Harry’s huwelijksaanzoek in zijn onderkomen bij Kensington Palace staan dan wel garant voor romantische scènes, veel spanning en sensatie is er niet.

Fouten van Meghan 

Het verhaal zou een stuk interessanter worden wanneer de makers ook de fouten die Meghan maakt in beeld brengen én de reactie daarop van koningin Elizabeth en haar naasten. De Windsors zouden naar verluidt namelijk bloednerveus worden van de dingen die Harry’s verloofde doet en zegt. Maanden voordat de verloving werd bekendgemaakt, overtrad Meghan al de regel van uiterste discretie door in een interview met magazine Vanity Fair openlijk over haar relatie met Harry te spreken, en duidelijk te hinten op een naderende verloving: ‘Ik weet zeker dat er een moment komt waarop we ons zullen presenteren en vertellen over onze liefde...’ 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 06 ligt nu in de winkels. 


Beeld: ANP 

Koningin Elizabeth (92) en prins Philip  (97) zijn inmiddels al 71 jaar getrouwd, toch wonen ze al een jaar niet meer samen. Sinds Philip vorig jaar met pensioen ging, woont hij op Wood Farm. Elizabeth daarentegen brengt haar dagen door op Windsor Castle.

De twee wonen zo’n 200 kilometer bij elkaar vandaan, en volgens ingewijden mist Elizabeth haar man enorm. Ze gunt Philip echter zijn pensioen.

Rust nemen

‘’Als hij nog steeds te midden van het koninklijke bedrijf zou wonen, dan zou hij zich verplicht voelen om te blijven opdraven op officiële gelegenheden. Wood Farm betekent dat hij niet té ver weg is, maar  ver genoeg om te kunnen ontspannen,’’ aldus een bron uit het koningshuis.

Gelijkvloers

Daarnaast is Windsor Castle niet echt geschikt voor iemand met artritis. De grote afstanden tussen de vertrekken waren lastig voor Philip, in tegenstelling tot het huis op Wood Farm. Sinds zijn intrek heeft de cottage een nieuwe keuken gekregen en is alles gelijkvloers gemaakt. Daarnaast heeft de prins vier mensen tot zijn beschikking, waaronder een huishoudster en een kok. Hij heeft echter wel iedereen gevraagd om niet in uniform te werken, maar in gewone kleding.

Lekker uitslapen

Sinds Philips verhuizing is de dagelijkse routine van zijn vrouw ook versoepeld. Nu ze niet meer samen met haar man kan ontbijten, zou Elizabeth vaak pas rond elf uur s’ ochtends beneden verschijnen, waar ze haar privésecretaris dan ontvangt. Daarnaast heeft ze meer tijd vrijgemaakt voor bezoekjes van haar kinderen en kleinkinderen.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP 

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter