De Britten zijn blij voor prins Harry dat hij de ware heeft gevonden. Maar langzaam rijzen er twijfels over Meghan Markle. Vanaf het moment dat Meghan zich officieel Harry’s verloofde mocht noemen, breekt ze met tradities, overtreedt ze het protocol en geeft ze twijfelachtige signalen af...

'Ieder meisje kan je vertellen dat het niet mijn prins-zijn is dat hen aantrekt. Het schrikt juist af! Als ik meisjes ontmoet, gaat het zoiets van: O god, hij is een prins! Ik ben niet zozeer op zoek naar iemand die de rol zou kúnnen vervullen, maar meer naar iemand die bereid is dat te doen.’ Prins Harry (33) heeft er nooit een geheim van gemaakt zich graag te willen settelen, maar de juiste vrouw niet tegen het lijf te lopen. Maar nu heeft hij haar gevonden: de Amerikaanse actrice Meghan Markle (36) heeft niet alleen het hart van de Britse prins veroverd, ze is, volgens Harry, ook echt de ware.

Zoektocht

Na korte romances met onder anderen lingeriemodel Florence Brudenell-Bruce (een heel ver nichtje van hem – red.), radiopresentatrice Natalie Pinkham, bartender Cherie, actrice/zangeres Natalie Imbruglia, de aristocratische lady Natasha Howard en tv-presentatrice Caroline Flack en langere, serieuzere relaties met de Zuid-Afrikaanse Chelsy Davy en actrice/model Cressida Bonas, heeft Harry een punt achter zijn zoektocht gezet. Met Meghan zal hij op 19 mei aanstaande in het huwelijk treden. Ruim anderhalf jaar geleden ontmoetten ze elkaar tijdens een blind date, geregeld door een gezamenlijke vriend. Harry vertelde tijdens de aankondiging van de verloving aan de media dat hij meteen wist dat Meghan de ware is.

Liefdadigheid

Qua karakter zou ze erg bij Harry passen, zeggen haar vrienden. ‘Ze is zelfverzekerd, onafhankelijk en intelligent.’ Ook op het gebied van humanitaire hulp en liefdadigheidsorganisaties hebben Harry en Meghan veel gemeen. Harry spendeert veel tijd in Afrika waar hij zich inzet voor het behoud van beschermde diersoorten. Ook pleit hij voor een wereld zonder landmijnen, net zoals zijn moeder prinses Diana deed. Meghan is onder andere ambassadeur van World Vision Canada en heeft gewerkt voor United Nations Women. En ze is, net als Harry, gek op reizen. 

Lees het hele verhaal in Story 1. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP

Sinds prins Harry en Meghan Markle openlijk een stel vormen, is er nog geen moment geweest dat de buitenwacht níét met belastende verklaringen kwam over de Amerikaanse actrice. Harry zou vrezen dat zijn huwelijk met Meghan hierdoor onder druk komt te staan...

Meghans voormalige hartsvriendin Ninaki Priddy vertelde aan de Daily Mail: ‘Meghan is helemaal niet zo onschuldig als iedereen denkt. Achter die lieve lach gaat een berekenende, koude vrouw schuil.’ Ook zei ze dat Meghan haar eerste echtgenoot Trevor Engelson, met wie ze twee jaar getrouwd was, als een baksteen had laten vallen: ‘Toen ze een beroemde actrice werd, was hij kennelijk niet goed genoeg meer voor haar.’ Meghans vader deed de gemoederen nóg hoger oplaaien. Hij sloot een deal met een paparazzo die hem zogenaamd stiekem fotografeerde, terwijl hij artikelen over Harry en Meghan in een internetcafé las. Toen bekend werd dat hij zich daarvoor had laten betalen, bood Thomas zijn excuses aan en zei zich zo te schamen dat hij niet naar de bruiloft zou komen. Even later zou hij wél weer komen – hij zou Meghan weggeven – om vervolgens vanwege een hartoperatie tóch verstek te laten gaan. En toen verscheen hij plotsklaps op televisie in een interview waar niemand iets van wist... De gebeurtenissen zouden Harry en Meghan nerveus maken voor wat er nú weer zal gebeuren en Meghan zou enorm lijden onder de situatie. Harry zou zelfs vrezen dat al die krachten van buitenaf er uiteindelijk voor zorgen dat hun prille huwelijk ernstig wordt ondermijnd. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

De Spaanse oud-koning Juan Carlos is voor de zoveelste keer in opspraak geraakt. Nu vanwege belastingontduiking! Juan Carlos’ voormalige minnares Corinna is klokkenluider. Grote vraag is waaróm. Neemt ze wraak op de voormalige Spaanse getrouwde vorst die terugkeerde bij een ándere ex-geliefde?

Een nieuw, zoveelste schandaal treft de Spaanse koninklijke familie. Oud-koning Juan Carlos wordt beticht van belastingontduiking en witwassen. De Spaanse minister van Justitie Dolores Delgado heeft een onderzoek naar zijn handel en wandel aangekondigd. Aanleiding is de opname van een gesprek tussen Corinna zu Sayn-Wittgenstein en een voormalige Spaanse politieman, zo schrijft de Spaanse krant OK Diario. Het gesprek zou in 2015 in Londen hebben plaatsgehad.

Ex-minnares

Corinna is de ex-minnares van Juan Carlos. Hun affaire, die zo’n twaalf jaar duurde tijdens zijn huwelijk met Sofia, kwam aan het licht toen de toen-malige koning op olifantenjacht in Botswana zijn heup brak en naar het ziekenhuis in Madrid moest worden vervoerd. Toen werd duidelijk dat Corinna hem had vergezeld op zijn safari. Juan Carlos brak meteen met Corinna, die naar Monaco vertrok en daar adviseur van prins Albert werd. En van die verhuizing zou Juan Carlos dankbaar gebruik hebben gemaakt. In het gesprek met de oud-agent vertelde Corinna namelijk dat Juan Carlos op háár naam, zonder dat ze het wist en zonder haar toestemming, in het buitenland panden kocht. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP