Het Oprah-interview van prins Harry en Meghan Markle zorgde voor veel opschudding. Niet alleen in de media, maar ook bij de Britse royals zelf. Prins Harry schaamt zich dan ook en zou spijt hebben van het interview. 

Dat meldt schrijver Duncan Larcombe, die ook een biografie over het leven van de prins op zijn naam heeft staan. De Britse journalist stelt in een interview met Closer Magazine dat prins harry toezegde uit frustratie rondom de situatie in het koningshuis.

Article continues after the ad

Impulsief

Duncan Larcombe viel meerdere malen in de prijzen met zijn journalistieke werk en is al jaren Royal Editor voor The Sun. De man omschrijft Harry in het onlangs verschenen interview als ‘opvliegerig’ en stelt dat de prins erg impulsief is. Zo dacht hij volgend Larcombe ook niet goed na over de gevolgen van het Oprah-interview.

Gekwetst en boos

‘Prins Harry is een heethoofd en handelt vanuit zijn emoties’, begint de journalist. ‘Harry was overduidelijk gekwetst en boos over Meghans ervaring met de royals en gebruikte het interview om dat eruit te gooien’, vervolgt Duncvan Larcombe.

Spijt

De journalist besluit: ‘Maar ik heb geen enkele twijfel dat hij zich, eenmaal thuis, beschaamd en ongemakkelijk voelde. Hij moet nu dealen met de consequenties. Ik geloof dat hij spijt heeft van het interview, en misschien zijn beslissing de koninklijke familie vaarwel te zeggen.’

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.