Gisteren werd het blijde nieuws bekend gemaakt: hertogin Kate is in verwachting van haar derde kindje. Prins Harry reageert op de zwangerschap van zijn schoonzus.  

'Fantastisch'

Prins William en hertogin Kate hebben duizenden felicitaties gekregen na de bekendmaking van de zwangerschap. Ook van Harry. Terwijl hij onderweg was naar een afspraak, liet de prins aan de media weten wat hij ervan vindt dat hij weer een nichtje of neefje krijgt. "Fantastisch, geweldig! Ik ben heel, heel blij voor ze," zegt prins Harry. 

Ziekte

De prins heeft zijn schoonzus al een tijdje niet gezien, waarschijnlijk doordat ze last heeft van hyperemesis gravidarum. Dit is een ernstige vorm van zwangerschapsmisselijkheid die gekenmerkt wordt door snel gewichtsverlies, ondervoeding en uitdroging. Hier had ze ook last van tijdens de zwangerschappen van George en Charlotte. Kate wordt op dit moment verzorgd door in medisch team in Kensington Palace. Naar omstandigheden gaat het goed met haar, laat prins Harry weten aan een journalist van Sky News.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP