Vandaag werd bekend dat de Invictus Games niet doorgaan en verplaatst worden naar een andere datum. 

Prins Harry gelooft dat alle deelnemers samen door deze tijd heenkomen.

Article continues after the ad

Samen

Dat vertelt de oprichter van het evenement samen met kandidaten van het sportevenement in een video op Twitter. In de video vertellen verschillende mensen een inspirerend verhaal. 'We doen het samen. We zijn er klaar voor. We zijn altijd klaar. En jij? Wij komen hier overheen en jij ook', zeggen verschillende kandidaten. 'Dus doe het', besluit Harry de video.

Belangrijke boodschap

Ook hebben Harry en de kandidaten nog een boodschap voor alle frontliniewerkers in tijden van corona. 'Aan alle mensen in de frontlinie, die vechten tegen de pandemie. Wij staan naast jullie', aldus de hertog van Sussex.

Den Haag

Dinsdag werd bekend dat de Invictus Games, een sportevenement voor militairen en veteranen die in dienst psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt, wederom worden uitgesteld. Dit jaar zouden die in Den Haag worden georganiseerd.

Uitstellen

De editie van 2020 werd vanwege de coronamaatregelen al naar 2021 verplaatst, maar dat laat nu dus nog een jaar op zich wachten. In 2022 zouden de Invictus Games eigenlijk in Düsseldorf zijn. Die editie wordt dus ook met een jaar uitgesteld.

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.