In het interview met James Corden heeft Harry niet alleen iets gezegd over alle media-aandacht, maar reageert de prins ook op de populaire serie The Crown. Is de show een beetje representatief voor het Britse koningshuis?

Harry laat weten: 'Het is fictie. Ze doen niet alsof ze ons zijn, maar wat je ziet is wel losjes op de waarheid gebaseerd.' Toch wil de prins wel even duidelijk maken: 'Heel accuraat is de serie niet, maar die geeft wel een idee van hoe het leven van de koninklijke familie eruitziet. En welke druk je ervaart als je taken altijd voorrang moet geven boven je familie.'

Problemen mee

Toch heeft Harry meer problemen met wat de roddelpers schrijft dan de fictie in The Crown. 'In die artikelen wordt alles als een feit gepresenteerd. Daar heb ik echt problemen mee.'

Dubbeldekker

Voor de talkshow van James reed Harry met de presentator in een dubbeldekker door Los Angeles. De twee bezochten ook het huis waar de serie The Fresh Prince of Bel Air is opgenomen. Volgens James een ideaal nieuw huis voor Harry en Meghan. De prins vertelde ook dat Archie's eerste woordje krokodil was en dat zijn zoontje van koningin Elizabeth een wafelijzer als kerstcadeau heeft gehad. Archie vraagt volgens hem nu elke ochtend om een wafel.

Article continues after the ad

Oprah Winfrey

Ook volgende week is Harry te zien op de Amerikaanse televisie. Op zondag 7 maart wordt een gesprek uitgezonden dat de Sussexes hebben gehad met goede vriendin Oprah Winfrey.

Bron: Nu.nl | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.