Het zou goed kunnen dat prins Harry weer wat meer tijd in Engeland zal doorbrengen. De Amerikaanse start-up BetterUp waarvoor hij werkt gaat een vestiging openen in Londen.

Harry, die sinds zijn stap terug binnen het Britse koningshuis met zijn gezin in Californië woont, was nauw betrokken bij de zoektocht naar een geschikte locatie. De prins 'kwam met goede ideeën en tips', vertelt de directeur van de organisatie aan The Times.

Article continues after the ad

Mentale gezondheid

De hertog van Sussex begon in maart bij de start-up, die gespecialiseerd is in coaching en mentale gezondheid. De prins is aangesteld als Chief Impact Officer. In die rol gaat hij voornamelijk over managementzaken en werkt hij nauw samen met de topman van het bedrijf.

Verenigd Koninkrijk

Harry is sinds zijn definitieve vertrek als 'senior royal' begin dit jaar twee keer teruggevlogen naar het Verenigd Koninkrijk. Zo was de prins in april aanwezig bij de uitvaart van zijn opa, prins Philip, en onthulde hij begin deze maand samen met zijn broer prins William een standbeeld van hun moeder Diana.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.