Prins Harry en zijn Meghan zijn ruim twee jaar getrouwd. Dat is al langer dan Meghans eerste huwelijk duurde! Volgens insiders moet Harry er echter voor waken dat hun relatie niet om dezelfde reden strandt als destijds het geval was met Meghans echtverbintenis met Trevor.

Meghan Markle trouwde in 2011 op tropisch Jamaica met de Amerikaanse filmproducent Trevor Engelson. Maar in 2013 was Meghan alweer klaar met het huwelijk en vroeg een scheiding aan. De twee woonden toen al een tijdje niet meer onder één dak. Sterker nog: Meghan vertoefde in Toronto, terwijl Trevor in de echtelijke woning in Los Angeles zat. De reden? Meghan had na lang proberen eindelijk een rol bemachtigd in de advocatenserie Suits, die in Toronto werd opgenomen. Volgens haar voormalige jeugdvriendin Ninaki Priddy zette Meghan haar carrière vanaf dat moment op de eerste plaats! 'Toen ze een beroemde actrice werd, was hij kennelijk niet goed genoeg meer voor haar. Heel triest.’

Onpersoonlijk

Volgens biograaf Andrew Morton, die het boek A Hollywood Princess over Meghan schreef, vertelde ze dat Trevor niet persoonlijk, maar stuurde ze hem een e-mail! Daarna zou ze haar verlovings- en trouwring per aangetekende post naar hem teruggestuurd hebben. En een vriend vertelde: ‘Trevor ging ineens van pure bewondering voor Meghan naar een gevoel alsof hij iets smerigs was wat onder haar schoen was blijven plakken.’ Nu Meghan met prins Harry naar Los Angeles is verhuisd om haar acteercarrière een nieuwe impuls te geven, vrezen insiders voor hun huwelijk.

Beeld: Getty Images

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.