Prins Harry is samen met Rihanna in Barbados. Afgelopen woensdag was de prins aanwezig bij een van Rihanna’s concerten op het eiland en vandaag hebben de twee beroemdheden zich laten testen op HIV.

Dit doen de wereldsterren gezamenlijk om te laten zien aan de wereld dat het makkelijk is om jezelf te laten testen op het virus. Bekijk de video hieronder:

Van hoe ze eruit komen te zien tot het beginnende buikje van de voormalig actrice: na de bekendmaking van de eerste zwangerschap van Meghan Markle, raken we er maar niet over uitgepraat. Dat brengt ons meteen bij het volgende punt, want wat wordt eigenlijk de achternaam van de kleine spruit?

Aangezien William en Harry broers zijn, zou je zeggen dat hun kinderen dezelfde achternamen krijgen. Maar opvallend genoeg krijgen de toekomstige kids van Meghan en Harry een achternaam die nog niemand draagt in de Britse koninklijke familie. Dus nee, ook George, Charlotte en Louis – de kinderen van William en Kate – niet.

Cambridge

Een paar weken geleden maakte Kensington Palace bekend dat de 5-jarige prins George naar zijn nieuwe school zou gaan als George Cambridge; zijn ouders staan bekend als de hertog en hertogin van Cambridge. Toen William en Harry vroeger naar school gingen, werd dat op dezelfde manier gedaan. Zij droegen de achternaam ‘Wales’, gezien hun vader – prins Charles – de ‘Prins of Wales’ is.

De kids van Meghan en Harry

Kate en William worden dus ook wel de hertog en hertogin van Cambridge genoemd, Harry en Meghan staan ook wel bekend als de Duke en Duchess of Sussex. Dit zou betekenen dat hun kinderen de achternaam ‘Sussex’ zullen krijgen. Nu de voornamen nog!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Flaironline.nl

Thomas Markle heeft voor het eerst gereageerd op de zwangerschap van zijn dochter. Hoewel hij op dit moment geen contact heeft met Meghan, is Thomas dolbij met de komst van zijn kleinkind.

Band herstellen

De vader van de hertogin hoopt dat hun band hersteld kan worden met de komst van zijn kleinkind. 'Hij wil er zijn voor zijn kleinkind en wil echt aanwezig zijn in het leven van de baby,' meldt een bron tegenover The Sun. 

Babynieuws

Thomas was al voor de officiële bekendmaking op de hoogte van de zwangerschap, zo meldt The Sun. Hoe hij dan wel op de hoogte is gesteld, is niet bekend. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP