Prins Harry is samen met Rihanna in Barbados. Afgelopen woensdag was de prins aanwezig bij een van Rihanna’s concerten op het eiland en vandaag hebben de twee beroemdheden zich laten testen op HIV.

Dit doen de wereldsterren gezamenlijk om te laten zien aan de wereld dat het makkelijk is om jezelf te laten testen op het virus. Bekijk de video hieronder:

Felicitaties zijn op z'n plek, want het zesde kleinkind van prinses Caroline van Monaco is deze week geboren. Haar zoon Pierre Casiraghi is namelijk voor de tweede keer vader geworden.

Zijn vrouw Beatrice Borromeo, die ook van goede huize komt, heeft maandag 21 mei een zoon op de wereld gezet. Die ze overigens een mooie, royal-waardige naam geven. De volledige naam van de kleine prins is Francesco Carlo Albert Casiraghi. 

Francesco Carlo Albert Casiraghi 

Het is een heugelijke maand voor Caroline, Pierre en de rest van de familie. Eerder deze maand beviel schoondochter Tatiana namelijk ook van een kleine prins, namelijk Maximilian Rainier. En zo te zien houden ze de traditie om hun kinderen te vernoemen naar belangrijke personen in de familie in ere. 

Stefano, de oudste zoon van Pierre en Beatrice, mag zich na anderhalf jaar dus al een grote broer noemen. Nu is het wachten op de eerste foto's...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Libelle

De Britse prins Harry en zijn kersverse Amerikaanse echtgenote Meghan Markle zijn dinsdag drie dagen na hun trouwen als hertog en hertogin van Sussex weer druk met officiële taken. Ze gingen naar een ceremonie in de tuinen van Buckingham Palace ter gelegenheid van de komende zeventigste verjaardag van hun vader en schoonvader, prins Charles.

Er was ook een tuinfeest georganiseerd voor 6000 gasten, voornamelijk mensen betrokken bij het liefdadigheidswerk van Charles of bij zijn taken bij bepaalde militaire eenheden. Charles wordt half november zeventig jaar oud. Hij is de troonopvolger van zijn moeder koningin Elizabeth II, die 92 jaar oud is en vooralsnog niet van plan lijkt plaats te maken voor haar zoon.

Harry en Meghan trouwden zaterdag in Windsor. Harry's broer prins William is tweede in de lijn van opvolging. Hij woonde dinsdag in de kathedraal van Manchester een herdenking bij van de terroristische aanslag die in die stad een jaar geleden plaatsvond bij een concert van zangeres Ariana Grande en die 22 bezoekers het leven kostte.

Het ziet ernaar uit dat de huwelijksreis in de maand juni of juli plaatsvindt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte

(ANP)