Waar prins Harry en Meghan Kerstmis zouden vieren was nog een raadsel. Ze zouden het sowieso niet met de koninklijke familie vieren, dus misschien dan in Amerika bij familie van Meghan? Of toch ergens anders?

Het is vrijdagavond aan Britse pers bekend gemaakt dat het koninklijke stel de feestdagen in Canada gaat doorbrengen, de voormalige woonplaats van de Hertogin van Sussex. Eerder deze maand waren Harry en Meghan in Los Angeles om tijd door te brengen met de moeder van de Hertogin, Doria Ragland. Vervolgens hebben ze dus hun reis doorgezet naar het winter wonderland van Canada. Ze hebben de kleine Archie natuurlijk bij zich voor zijn allereerste kerst. 

Familietijd
Volgens de woordvoerder van de Hertog en Hertogin van Sussex "spenderen de koninklijke hoogheden in het privé familietijd in het land." Daarmee willen ze duidelijk maken dat het niet bekend zal worden gemaakt in welke provincie het stel met hun baby verblijft. Maar het gezinnetje zou wel "genieten van de warmte die ze ontvangen van de Canadese bevolking en genieten van het prachtige landschap." 

Niet verrast 
De bestemming is niet heel verrassend, aangezien de voormalige actrice jarenlang in Toronto heeft gewoond voor de opnames van de serie Suits. Bovendien woont goede vriendin en styliste Jessica Mulroney daar ook. Haar kinderen waren de bloemenmeisjes en -jongens tijdens het huwelijk van Harry en Meghan. Het stel zal na de jaarwisseling teruggaan naar het VK en hun koninklijke plichten weer oppakken. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTLnieuws | Beeld: ANP