Prins Harry en Meghan Markle hebben op het moment heel wat rechtszaken lopen. Echter hebben ze er nu in ieder geval eentje kunnen wegstrepen. Het stel is namelijk tot een schikking gekomen met het bedrijf dat foto's van hun eenjarige zoontje maakte.

Paparazzi

Sinds dat het voormalige koninklijke koppel naar Amerika is verhuisd, ligt de welbekende showbizz-paparazzi behoorlijk op de loer. En dat terwijl Harry en Meghan juist rust hoopten te vinden, nadat ze de vele tabloids in Engeland ontvluchtten. De gewenste rust konden ze echter wel op hun buik schrijven, toen de paparazzi lucht kreeg van de nieuwe verblijfplaats van het stel.

Excuses

Al snel wist de paparazzi het gezin te vinden en probeerden ze door middel van helicopters en drones het gezin vast te leggen. Hier is het stel uiteraard niet van gediend en dus werd het desbetreffende bedrijf in juli voor de rechter gesleept. Naast dat het bedrijf voor de schikking een deel van de juridische kosten van Harry en Meghan betaalt, hebben ze ook hun excuses aangeboden. 'We zaten fout door deze foto's aan te bieden en zullen het niet meer doen', aldus het bedrijf X17. 

Tabloids

Harry en Meghan zijn blij met de excuses van X17 en mede hierdoor tot een schikking gekomen. 'Alle families hebben het recht, beschermd door de wet, om zich thuis veilig te voelen', laat hun advocaat weten. Toch zal dit voor Meghan pas het begin zijn van een reeks rechtszaken. De voormalige hertogin van Sussex sleepte namelijk ook heel wat tabloids voor de rechter. Deze zaken lopen op dit moment nog.

Article continues after the ad

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.