Er wordt volop gespeculeerd over welke artiesten aanwezig zullen zijn (en dus misschien wel zullen optreden) op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Er wordt veelal ingezet op zanger Ed Sheeran, maar het lijkt erop dat het feest wat extra pit krijgt nu ook de grootste meidenband uit de jaren negentig, niemand minder dan de Spice Girls, mogelijk aanwezig is op de grote dag. 

Melanie Brown, beter bekend als Mel B., heeft dat onthuld in de Amerikaanse talkshow The Talk. 'Ja, ik ga. Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen', antwoordde ‘Scary Spice’ op de vraag of ze iemand kende die op 19 mei naar het huwelijk gaat. De zangeres verklapte dat ook de vier andere Spice Girls zijn uitgenodigd. Op de vraag of de dames optreden voor Harry en Meghan, wilde Mel B geen antwoord geven. 'Ik moet gaan. Mel liet ook niets los over hoe de uitnodiging voor het huwelijk eruit ziet. 'Dat wordt te persoonlijk. Hij is gepast, meer zeg ik er niet over.'

Prins Harry fan van Spice Girls

Prins Harry was als tiener groot fan van de Spice Girls. In 1997, een paar maanden na de plotselinge dood van zijn moeder Diana, bezocht Harry met zijn vader prins Charles een concert van de Britse meidengroep. De dames brachten de toen dertienjarige Harry tijdens een ontmoeting in verlegenheid door hem op zijn wang te zoenen en zijn hand vast te houden (zie onderstaande video). Ook Harry’s bruid Meghan zou groot fan zijn van de Spice Girls.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Meghan Markle zou in de gelukkigste periode van haar leven moeten zitten nu ze met haar grote liefde is getrouwd. Maar de voormalige Hollywoodactrice is juist doodongelukkig. Althans, dat claimt haar vader Thomas Markle.

Pijn

Dat Meghan niet gelukkig is, is volgens haar vader te zien aan haar glimlach. 'Ik heb haar glimlach jaren gezien. Ik wéét hoe ze lacht. En ik vind de glimlach die ik nu zie niet leuk. Het is er een waar de pijn vanaf te lezen is,' zegt hij tegen Daily Mail. Ze zou doodsbang zijn in haar nieuwe rol als hertogin en de druk die daarbij komt. 

Hoge prijs

De kersverse hertogin van Sussex heeft ook moeite met de overstap van het leven als actrice naar dat van een publiek figuur. Meghan heeft haar carrière moeten opgeven om met Harry te zijn, en dat eist volgens Thomas zijn tol. 'Je betaalt een hoge prijs om van die familie deel uit te mogen maken,' aldus de vader van Meghan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Hollandse Hoogte

Google vindt ongeveer 623 miljoen resultaten als je zoekt naar ‘prince Harry’. Want de Britse prins is razend populair.

Geen Harry

Zeker nu hij getrouwd is met de beeldschone Meghan Markle, is hij een geliefd persoon waar veel over wordt geschreven in de media. Maar wat maar heel weinig mensen weten, is dat hij helemaal geen Harry heet. Wat? Ja, echt. We verzinnen het niet. Prins Harry heet helemaal geen Harry.

Maar Henry

Zijn voornaam is namelijk: Henry. De jongste zoon van de kroonprins, prins Charles en zijn overleden vrouw prinses Diana, heet voluit Henry Charles Albert David. Bij de geboorte bepaalde zijn moeder gelijk dat hij nooit Henry genoemd zou worden, maar dat dat slechts een officiële benaming zou zijn. Diana heeft ervoor gezorgd dat iedereen hem gewoon Harry noemt en niet Henry. Ook na haar dood is dat niet veranderd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Libelle.nl