Er wordt volop gespeculeerd over welke artiesten aanwezig zullen zijn (en dus misschien wel zullen optreden) op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Er wordt veelal ingezet op zanger Ed Sheeran, maar het lijkt erop dat het feest wat extra pit krijgt nu ook de grootste meidenband uit de jaren negentig, niemand minder dan de Spice Girls, mogelijk aanwezig is op de grote dag. 

Melanie Brown, beter bekend als Mel B., heeft dat onthuld in de Amerikaanse talkshow The Talk. 'Ja, ik ga. Ik weet niet of ik dat had moeten zeggen', antwoordde ‘Scary Spice’ op de vraag of ze iemand kende die op 19 mei naar het huwelijk gaat. De zangeres verklapte dat ook de vier andere Spice Girls zijn uitgenodigd. Op de vraag of de dames optreden voor Harry en Meghan, wilde Mel B geen antwoord geven. 'Ik moet gaan. Mel liet ook niets los over hoe de uitnodiging voor het huwelijk eruit ziet. 'Dat wordt te persoonlijk. Hij is gepast, meer zeg ik er niet over.'

Prins Harry fan van Spice Girls

Prins Harry was als tiener groot fan van de Spice Girls. In 1997, een paar maanden na de plotselinge dood van zijn moeder Diana, bezocht Harry met zijn vader prins Charles een concert van de Britse meidengroep. De dames brachten de toen dertienjarige Harry tijdens een ontmoeting in verlegenheid door hem op zijn wang te zoenen en zijn hand vast te houden (zie onderstaande video). Ook Harry’s bruid Meghan zou groot fan zijn van de Spice Girls.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Article continues after the ad

Beeld: ANP