Nu de uitgerekende datum van Meghan wel héél dichtbij komt, was het nog wachten wanneer het koppel eindelijk eens zou verhuizen. Maar nu lijkt het bijna zover te zijn.

Het is volgens de Britse Media slechts een kwestie van tijd voordat de verhuiswagens zullen voorrijden. Harry en Meghan zullen hun intrek nemen in Frogmore Cottage in Windsor. Het huis moest eerst nog volledig gerenoveerd worden, zodat het af was wanneer de royal baby geboren wordt. 

Vertraging

Deze renovatie liep dusdanige vertraging op, dat de verhuizing nog steeds niet heeft plaatsgevonden. 'Het is een zeer dure aangelegenheid. Frogmore Cottage verkeerde in slechte staat en het vergt veel tijd en zorg om het huis in gereedheid te brengen voor de komst van het paar', vertelt een bron aan Daily Mail.

Speciale plek

Momenteel woont het stel nog in Kensington Palace in Londen. Maar de tortelduifjes verhuizen toch het liefst naar Windsor, waar ze ook in mei elkaar het ja-woord gaven. 'Windsor is een zeer speciale plaats voor de koninklijke hoogheden. Ze zijn dankbaar dat Windsor hun officiële residentie zal worden', liet het Britse hof vorig jaar weten.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: ANP