De bruiloft van prins Harry en Meghan Markle nadert en voor de speciale gelegenheid brengt het Britse postbedrijf Royal Mail een set postzegels uit van het aanstaande bruidspaar. 

Op de postzegels zien we de foto's die de Amerikaanse mode- en celebrityfotograaf Alexi Lubomirski maakte voor de verloving van het koninklijke paar. De foto's werden in december 2017 gemaakt op het landgoed van Frogmore House in Windsor, dezelfde plek waar zaterdagavond de huwelijksreceptie plaatsvindt.

Postzegels

De ene foto is in kleur, waarop we het bruidspaar hand in hand zien. De andere foto is zwart-wit en toont het paar gearmd in de buitenlucht. Meghan draagt een jurk van het merk Ralph & Russo - het ontwerpersduo die volgens geruchten ook Meghans trouwjurk heeft ontworpen.

Verder zien we op de postzegels de trouwdatum (19-05-2018) en het profiel van koningin Elizabeth. De set kost 4,54 Britse pond en is vanaf zaterdagochtend verkrijgbaar op 7000 verkoopadressen.


Beeld: ANP

In september werden onze Zuiderburen opgeschrikt door het nieuws dat koningin Paola van België getroffen was door een herseninfarct. Haar man Koning Albert II laat nu weten dat het al wat beter gaat met haar. 

Paola was namelijk niet aanwezig tijdens de viering van Koningsdag. 'Ze moet nog veel rusten', legt Albert uit. De koning ligt zelf onder vuur omdat hij een DNA-test moet afstaan zodat bepaald kan worden of Delphine Boël zijn buitenechtelijke dochter is. Hier wil Albert geen commentaar op geven. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Weekend | Beeld: ANP

De Markles zullen niet snel meer bij elkaar op de koffie komen. Niet alleen blijven haar halfzus Samantha en vader Thomas maar contact zoeken met de media om negativiteit te verspreiden. Ook haar neef vindt dat de royal wedding de gehele familie heeft verscheurd. 

Dat vertelt Tyler Dooley in het MTV-programma The Royal World. 'Het was een heel zware tijd. Het was vreselijk om alle negatieve nieuwsberichten over mezelf te lezen. Alle moeilijkheden het afgelopen jaar hebben me tot het breekpunt gedreven.'

Uitnodigingen

Hij vond het dan ook vooral jammer dat veel familieleden niet uitgenodigd was voor het huwelijk. Toch heeft hij er wel vertrouwen in dat alles weer goedkomt. Tyler gelooft er heilig in dat Meghan nog contact met hem opneemt, omdat hij haar ziet als een zus. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Telegraaf | Beeld: ANP