Tijdens zijn openhartige interview vertelde prins Harry niet alleen dat geen familielid erop zit te wachten om Queen Elizabeth op te volgen, hij had ook kritiek op het feit dat zijn familie hem achter de kist van zijn overleden moeder liet lopen op zo'n jonge leeftijd.

Lees ook: Prins Harry: 'Niemand in de familie wil koning of koningin worden'

Kritiek

In 1997 liep Harry samen met zijn vader Charles, broer William, grootvader Philip en oom Earl Spencer door Londen voor de begrafenis van zijn moeder. 'Mijn moeder was net overleden en ik moest een lang stuk achter haar kist lopen. Omringd door duizenden mensen die naar me keken en nog eens miljoenen voor de buis. Ik vind niet dat een kind dit moet doen. Tegenwoordig zou zoiets niet gebeuren.'

Normaal leven

Ondanks dat Harry als prins geen normaal leven leidt heeft zijn moeder hem altijd wel het normale leven laten zien. Daar is hij haar nog altijd dankbaar voor. 'Mensen zullen verbaasd zijn over ons gewone leven. Zelfs als ik koning was zou ik zelf de boodschappen doen.' Daarnaast vertelt hij dat mocht hij kinderen krijgen, hij hen zo gewoon mogelijk probeert op te voeden.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP | Bron: Daily Mail

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP