Het zoontje van William en Kate, George, blijkt veel talent te hebben voor tennis. Topsporter Roger Federer vertelt aan het Britse tijdschrift Hello dat hij de kleine prins een paar privélessen heeft gegeven en diep onder de indruk is van zijn prestaties.

De Zwitserse tennisster en de Britse koninklijke familie hebben veel bewondering voor elkaar. Volgens Kate is Roger de favoriete tennisser van George. Na Wimbledon ging Roger langs bij Kates ouders om de vijf-jarige prins een paar privélessen te geven. Volgens de tennisser had hij uitzonderlijk goede techniek. "Op dit moment gaat het er alleen om dat hij de bal kan raken", legt hij uit.

Article continues after the ad

Ongeloof

Roger kan niet geloven dat hij een voorbeeld is voor de kleine George. "Ik denk dat ik een voordeel heb, omdat ik echt wat tijd met hem heb doorgebracht. Bovendien ben ik de enige tennisser die hij ooit heeft ontmoet. Waarschijnlijk heb ik daardoor een grotere voorsprong op andere spelers." 

Passie

"Ik vind het heel leuk om te zien dat ze zo van tennis en sporten houden. Zijn moeder vond tennis ook altijd leuk. Ik hoop dat hij dezelfde passie ervoor houdt." En dat zal zeker goed komen. Kate en William hebben namelijk tennisbaan bij het huis laten bouwen, zodat George zijn talent in alle rust kan blijven ontwikkelen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders