Prinses Charlotte is vandaag jarig, maar naar verluidt is prins Charles er niet om haar een cadeautje te geven. Het lijkt erop dat hij weer geen tijd heeft voor zijn kleindochter. 

Lees ook: Brits koningshuis deelt nieuwe foto van jarige prinses Charlotte

Slechte band

De prinses wordt vandaag in het zonnetje gezet. Ze viert haar tweede verjaardag bij prins William en hertogin Kate thuis in Anmer Hall. Maar opa Charles komt zijn kleindochter niet feliciteren volgens Privé. De reden? Charles kan het niet goed vinden met William. Het botert niet tussen de twee en dat heeft ook gevolgen voor de band tussen opa en kleinkinderen.

Koninklijke verplichtingen 

Bovendien heeft prins Charles het enorm druk met koninklijke verplichtingen. Hierdoor blijft er niet veel vrije tijd over. Prins George en prinses Charlotte hebben hun opa slechts enkele keren gezien. Of het ooit nog goedkomt met de familieband is nog maar de vraag... 

Beeld: Peter Smulders | Bron: Telegraaf.nl

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP