Nu haar vader niet langer aanwezig zal zijn op de bruiloft, was de grote vraag wie dan Meghan Markle zou begeleiden naar het altaar. Er werd gesproken over haar moeder, prins William, maar prins Charles is toch echt de gelukkige die haar weg mag geven. 

Kensington Palace kondigt dit aan via een officieel statement op Twitter: 'Ms. Meghan Markle heeft Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Wales gevraagd om haar naar het altaar te begeleiden van de kerk van St. George op haar trouwdag.' Ook geeft de Prins van Wales aan verheugd te zijn om Meghan op deze manier te kunnen verwelkomen in de koninklijke familie.

 

Moeder Doria

Hoewel het misschien een shock is voor veel royalty-kenners dat haar moeder Doria niet voor deze bijzondere taak gekozen is, is dit niet omdat het tegen de regels zou zijn. Er was geen protocol dat verhinderde dat Meghan haar moeder, een lid van de koninklijke familie of een goede vriend koos om haar te begeleiden. Ze zou ook alleen kunnen lopen, mocht ze dat willen. Hugo Vickers, de koninklijke biograaf, zegt over de beslissing van Markle: 'Het is haar huwelijk en ik denk dat ze moet kunnen doen wat ze wil. Het moet een gelukkige gelegenheid zijn en dat is waar het allemaal om draait.'

Vader

Meghan's vader zal niet aanwezig zijn op de grote dag. Ook dit kondigde Meghan aan via Twitter. Ze zei hier dat ze het jammer vindt dat haar vader, Thomas Markle, niet aanwezig kan zijn bij haar huwelijk. 'Ik heb altijd veel om mijn vader gegeven en ik hoop dat hij de ruimte krijgt die hij nodig heeft voor zijn gezondheid', aldus Meghan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Telegraph | Beeld: Hollandse Hoogte

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP