Prins Bernhard heeft donderdag zijn oudste dochter Isabella ook op sociale media gefeliciteerd met haar achttiende verjaardag. Op Instagram ging de Engelstalige gelukwens vergezeld van twee foto's van een stralende vader en dochter in een rijkelijk versierde woonkamer in Amsterdam. Isabella plaatste op haar eigen Instagram-account ook een verjaardagsfoto en kreeg tientallen felicitaties.

De op 14 mei 2002 geboren Isabella Lily Juliana van Vollenhoven is de oudste dochter van prins Bernhard en echtgenote prinses Annette en het tweede kleinkind van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Haar ouders vieren deze zomer hun porseleinen huwelijk. Op 6 juli 2000 huwden ze in Utrecht voor de wet en op 8 juli voor de kerk.

Article continues after the ad

Geen titel

Isabella heeft zoals alle kleinkinderen van prinses Margriet geen titel en neemt niet deel aan koninklijke evenementen, met uitzondering van feesten of activiteiten in de eigen familiekring. Zo ondersteunde ze haar vader trouw bij het jaarlijkse sport- en inzamelingsevenement De Hollandse 100, waar geld werd opgehaald voor onderzoek naar lymfklierkanker.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.