De Britse prins Andrew heeft zijn openbare functies een tijd terug neergelegd naar aanleiding van een omstreden interview over zijn relaties met de overleden Amerikaanse zakenmagnaat Jeffrey Epstein. Maar dat betekent niet dat de storm rondom hem is gaan liggen.

Andrew noemt de vrouw die hem beschuldigt van seksueel misbruik, Virginia Roberts, namelijk een 'erg zieke vrouw'. Dit zou hij volgens de Britse krant The Mail on Sunday hebben gemeld nadat zij uit de anonimiteit stapte. Niet alleen trekt hij hiermee haar mentale gezondheid in twijfel, ook lijkt alle ophef hem weinig te doen door geen sympathie te tonen naar dit vermeende slachtoffer. 

Article continues after the ad

Slechte inschatting

De 59-jarige prins en hertog van York is het derde kind en de tweede zoon van koningin Elizabeth II en prins Philip. Hij betreurt dat hij door een slechte inschatting met Epstein in aanraking is gekomen. De zelfmoord van de Amerikaan heeft volgens Andrew helaas veel vragen onbeantwoord gelaten en Andrew voelt naar eigen zeggen diep mee met de slachtoffers die deze zaak graag achter zich zouden laten.

Meghan Markle

Ook Meghan Markle zou absoluut niet te spreken zijn over de prins, zo meldt een bron aan The Sun. 'Ze was erg aangedaan na zijn rampzalige interview met de BBC, waarin hij onder andere zei dat ’het een goede daad was als man om seks te hebben met een vrouw’.' Ze zou hem een 'beschamende oom' hebben genoemd 'die allesbehalve vriendelijk is.'

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.