De bruiloft van Pippa Middleton komt steeds dichterbij. Op 20 mei stapt het zusje van hertogin Kate in het huwelijksbootje met haar grote liefde James Matthews. De voorbereidingen zijn in volle gang. Pippa heeft een opvallend thema voor haar bruiloft gekozen. 

Lees ook: George en Charlotte krijgen belangrijke rol op Pippa's huwelijk

Festivalstijl

Geen traditionele bruiloft voor Pippa. De brunette wil een groot feest van haar bruiloft maken. Het thema is festival, met alles erop en eraan. Pippa zou zelfs een hamburgercateraar en een fish and chips-stand inhuren om een muziekfestivalsfeer te creëren voor haar gasten. Het feest gaat door tot in de late uurtjes, en de gasten kunnen dan ook in yurts op het landgoed van haar ouders blijven slapen. 

Informeel feest

Pippa's bruiloft staat hiermee lijnrecht tegenover die van Kate. In tegenstelling tot haar zus, wil Pippa graag een huwelijksfeest in de tuin met een informele sfeer en informele kledingstijl. De ceremonie, waarin prins George en prinses Charlotte een belangrijke rol hebben, is echter wel traditioneel.

NU: 10x Story voor €10 (Ruim 50% korting!)

Beeld: ANP

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP