Hertogin Kate is opnieuw tante geworden! Haar jongere zus Pippa is bevallen van haar tweede kindje, melden diverse Britse en Amerikaanse websites. 

Onlangs lekte de moeder van Kate en Pippa al dat ze nog een kleinkind verwachtte, en nu onthullen bekenden van het echtpaar dat het kindje ter wereld is gekomen. De twee zijn ouders geworden van een dochter, die luistert naar de naam Grace Elizabeth Jane.

Article continues after the ad

In de wolken

Volgens de bronnen maken moeder en kind het goed en is het gezin 'in de wolken'. Pippa zou in de nacht van zondag op maandag bevallen zijn, rond 4.22 uur. Ook wordt verklapt dat het meisje iets minder dan drie kilo zou wegen.

Huwelijk

Pippa en James trouwden in 2017. De multimiljonair vroeg Middleton in de zomer van 2016 ten huwelijk. In 2012 had het koppel kortstondig een relatie, waarna de zus van Kate drie jaar een relatie had met bankier Nico Jackson. Nadat deze relatie eind 2015 ten einde kwam, werden Middleton en Matthews weer steeds vaker samen gezien. Op 16 oktober 2018 beviel Pippa – net als zus Kate in St Mary’s Hospital in Londen – van hun eerste kindje, zoontje Arthur Michael William Matthews.

Vierde kindje voor William en Kate?

Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou Kate naast tante ook dolgraag nog een keer moeder willen worden. Het zou dan ook zomaar kunnen dat er binnenkort een broertje of zusje bijkomt voor hun kroost. Kate’s verlangen voor een vierde kind zou prins William namelijk geïnspireerd hebben. 'Hij waardeert de veilige gezinssetting die hij vroeger zelf niet heeft gehad', meldden bronnen eerder aan US Weekly. Middleton zou vooral haar dochtertje Charlotte nog een zusje willen geven, mede door haar eigen goede band met Pippa. 'Ze wil dat Charlotte dezelfde fijne ervaring heeft: om op te groeien met een zusje om in vertrouwen te nemen en om op te letten.'

Beeld: Brunopress | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.