Hoewel prins Harry en zijn vrouw Meghan nog geen foto hebben gedeeld van hun kersverse dochter Lili, staat het meisje al wel in het kinderboek van haar moeder. In The Bench, dat dinsdag is uitgekomen, is een illustratie van haar te zien, schrijven Britse media.

Op de tekening houdt Meghan, gehuld in een een wit T-shirt en spijkerbroek, de baby vast. Ook Lili's grote broer Archie (2) en vader Harry staan getekend in het kinderboek.

Article continues after the ad

Bijzondere band

Het eerste boek van de hertogin van Sussex gaat over de bijzondere relatie tussen een vader en zoon, gezien door de ogen van een moeder. The Bench is voortgevloeid uit een gedicht dat Meghan in 2019 als vaderdagcadeau aan Harry gaf, een maand na de geboorte van Archie. Illustrator Christian Robinson maakte de tekeningen bij het verhaal.

Tweede kindje

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, zoals haar volledige naam luidt, werd vrijdag geboren in het Santa Barbara Cottage Ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Harry en Meghan maakten de komst van hun tweede kindje zondag bekend.

Beeld: Brunopress | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.