Begin maart leek iedereen in rep en roer te zijn om hét interview van het jaar: het gesprek tussen Oprah, Harry en Meghan. Mensen van over de hele wereld verdeelden zich over #teammeghan of stonden juist achter het Britse koningshuis. Velen waren dan ook verbaasd over wat voor 'royal dirt' er dan werd besproken.

Maar wie nog veel verbaasder was? Dat was de Amerikaanse presentatrice Oprah zelf.

Article continues after the ad

Openheid

Oprah Winfrey verbaasde zich over hoe open prins Harry en zijn vrouw Meghan waren tijdens hun interview vorige maand. Dat vertelde de Amerikaanse presentatrice in de online talkshow van Nancy O'Dell.

Krachtig interview

In het veelbesproken interview deelde Meghan onder meer dat er zorgen zouden bestaan over hoe donker de huidskleur van hun zoontje Archie zou worden. Volgens de presentatrice zorgde die openhartigheid ervoor dat het een 'krachtig interview' werd. 'De reden dat het interview zo was, was door de manier waarop zij mijn vragen beantwoordden.'

Vrij spel

Winfrey, kreeg vrij spel voor het interview en mocht alles vragen wat ze wilde. Daar maakte de presentatrice natuurlijk gebruik van. Zo vertelde Meghan over de eerste ontmoeting en latere goede band met koningin Elizabeth, de grootmoeder van haar echtgenoot.

Grote impact

Oprah stelde verder dat ze niet had verwacht dat het interview 'de weergalmende impact zou hebben die het heeft gehad en nog steeds heeft'. Tijdens het gesprek liet Oprah ook weten dat ze er alles aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat er niets uit het interview kon uitlekken, zodat opmerkingen van het koppel niet 'verkeerd begrepen' zouden worden.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.