Aan de almaar uitdijende stroom boeken over prins Harry en Meghan Markle is donderdag weer een nieuwe uitgave toegevoegd. De Britse journalist Angela Levin baarde vorig jaar al opzien met een uitvoerig portret van de prins voor het Amerikaanse weekblad Newsweek, waarvoor ze Harry ook twee keer had kunnen spreken. Die interviews zijn nu gebundeld en aangevuld tot het boek ‘Harry. Gesprekken met de prins.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP 

Ze vormen een mooie uitzondering in de scheidingszieke showbizz: Marlayne Sahupala en haar man Danny. Deze zomer bereikten ze de mijlpaal van twintig jaar huwelijk. ’Wij vieren het elke dag!’

Ze ontmoetten elkaar 28 jaar geleden, maar nooit eerder zagen we Marlayne Sahupala op de rode loper aan de zijde van haar man Danny! De twee leerden elkaar kennen in de tijd dat de Hart van Nederland-presentatrice aan de weg timmerde als zangeres en Danny de kost verdiende als drummer. Een vriendin van Marlayne attendeerde haar op Danny’s bestaan, en Marlayne verzon een slimme list om met hem in contact te komen. Ze schafte een cd aan van zijn band, vroeg Danny deze te signeren, en het contact was gelegd! ‘Danny en ik hebben elkaar al in 1990 leren kennen,’ vertelt Marlayne aan Story. ‘Acht jaar later zijn we getrouwd. En inderdaad, het is iets heel bijzonders dat we na al die jaren nog altijd zo gelukkig met elkaar zijn. Daar ben ik me zeker van bewust. Dat je ons bijna nooit samen ziet, heeft te maken met het feit dat hij niet zo van dat soort aandacht houdt.’ Snelle rekenaars zullen inmiddels de conclusie hebben getrokken dat Marlayne en haar echtgenoot dit jaar iets moois te vieren hebben: ze zijn twintig jaar getrouwd. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: 

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn nog steeds bezig met hun tour door Australië. Vandaag gingen ze langs Bondi Beach in Sydney. Meghan kreeg daar van een fan een vreemd cadeautje, maar haar reactie is goud waard. 

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Heel Australië staat op z’n kop nu de Britse prins met zijn vrouw een reis door het land maken. Vandaag zijn ze weer terug in Sydney en op de planning staat een bezoekje aan het beroemde strand Bondi Beach. 

Cadeautjes

Sinds bekend is dat prins Harry en Meghan een kindje verwachten, krijgt het echtpaar natuurlijk ontelbaar veel cadeautjes van fans van over de hele wereld. Zo hebben de hertog en hertogin van Sussex al honderden knuffels, boeken en babyspeeltjes gekregen. Een Australische fan besloot zich daarom te onderscheiden van de menigte en gaf het Britse stel een bos wortels. Ja, je leest het goed. Wortels.

Veggies

Meghan begint hardop te lachen als het bosje in haar handen krijgt. 'Oh my goodness. Thank you so much', zegt ze lachend. Ze tikt manlief Harry aan en zegt heel zoet: 'Hon, we’ve got some veggies'. Heel aandoenlijk!

Babyvoeding

De vrouw die Meghan de wortels overhandigde, droeg zelf een wortelpak. Achterop het kostuum stond de naam Nourishing Bubs. Zij verkopen babyvoeding, dus waarschijnlijk is het een stille hint voor Meghan en Harry om hun baby straks genoeg verse groenten, zoals wortels, te geven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HRH Meghan Duchess of Sussex pretty thrilled with our very special gift of a bouquet of carrots 🥕🥕🥕

Een bericht gedeeld door Nourishing Bubs (@nourishingbubs) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: ANP