De naam van de baby van prins Harry en Meghan Markle bleef lang gissen, maar afgelopen weekend werd bekend dat hun zoontje de naam Archie kreeg. Bijna niemand zag die naam aankomen, behalve de kleine Archie Somerville-Ryan uit Nieuw-Zeeland.

De Britse royals waren in oktober vorig jaar op bezoek in Nieuw-Zeeland en bezochten Auckland Viaduct Harbour. Er kwamen enorm veel mensen af op het koninklijke koppel, waaronder Archie Somerville-Ryan en zijn zusjes. Prins Harry gaf hen een hand en vroeg: “Hoe heten jullie?” Nadat Archie zijn naam had gezegd, zei Harry: “Archie, dat vind ik een leuke naam.”

Article continues after the ad

Geïnspireerd?

De moeder van de Nieuw-Zeelandse Archie en haar vriendin Bridget keken trots toen hoe het gebeurde. “Mijn vriendin Bridget zei toen: ‘hij vond Archie zo leuk, hij gaat de baby vast ook Archie noemen'', vertelt de moeder van Archie. We zullen niet te weten komen of hij op dit moment echt geïnspireerd is geraakt of dat ze die naam al langer in hun hoofd hadden, maar vriendin Bridget heeft in ieder geval gelijk gekregen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Channel 5 News | Beeld: ANP