Wie het breed heeft, laat het breed hangen! En dat doen Pippa Middleton en James Matthews maar wat graag. Na een sprookjeshuwelijk vertrokken de twee naar Tetiaroa, een paradijselijk eiland in de Stille Oceaan, om daar hun honeymoon door te brengen.

Lees ook: Pippa Middleton is getrouwd en dit zijn de eerste beelden

Decadent

Ooit was het eiland van Marlon Brando. Tijdens de opnamen van de film Muttiny on the Bounty (1962) was hij niet alleen verliefd geworden op zijn tegenspeelster Tarita Teriipaia, die zijn derde en tevens laatste echtgenote werd, óók het eiland stal zijn hart. De acteur wilde het eiland, dat eeuwenlang van de koninklijke familie van Tahiti was, graag kopen. Maar dat feest ging niet door. Wél kon Marlon - mits hij de natuur zou respecteren - het eiland voor 99 jaar huren, zodat hij er levenslang zou kunnen genieten. Zijn huwelijk met Tarita sneuvelde, maar zijn liefde voor het eiland bleef. Marlon vertoefde er, al dan niet met vrienden, met veel plezier, zeker als hij Hollywood en zijn fans even zat was.

Barack Obama

Het super-de-luxe rest genaamd The Brando telt 35 villa's die stuk voor stuk zijn voorzien van fijne extra's als een buitenzwembad en een bioscoop. Privacy is natuurlijk gewaarborgd: alle stulpjes beschikken over een privéstrand, dat dagelijks wordt aangeharkt! Uiteraard beschikt het resort over een voortreffelijk toprestaurant, Les Mutinés, dat slechts het neusje van de zalm serveert, ook qua wijnen. Barack Obama, de voormalige president van Amerika, mag er graag een vorkje prikken met zijn vrouw Michelle, tijdens hun logeerpartijtjes op het eiland.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Getty Images

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Ruim twee jaar geleden schokten de Noorse prinses Märtha Louise (47) en haar man Ari Behn (46) vriend en vijand door hun scheiding aan te kondigen. Maar de twee lieten elkaar niet los en vierden zelfs kerst samen. Nu lijkt Märtha Louise dolgraag de tijd te willen terugdraaien...

Afgelopen kerst waren Märtha Louise en Ari en hun dochters samen – zo brachten ze kerstavond door bij Airi’s ouders en zus in het plaatsje Larkollen. Vorig jaar waren de exen en hun kroost uitgenodigd door Märtha Louise’s ouders, koning Harald en koningin Sonja, om kerstavond in de koninklijke kersthut door te brengen. Iedereen gaat nog zeer goed met elkaar om, en de recente nieuwjaarswens van Märtha Louise heeft in Noorwegen geruchten op gang gebracht dat de prinses met heel haar hart verlangt naar ‘oude tijden’, waarin zij en Ari nog getrouwd waren. In de Noorse krant Dagbladet zei de prinses eerder: ‘Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven.’ Velen denken dan ook dat Märtha Louise met haar mooie woorden op Instagram een niet mis te verstane boodschap had voor Ari... 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders