Wie het breed heeft, laat het breed hangen! En dat doen Pippa Middleton en James Matthews maar wat graag. Na een sprookjeshuwelijk vertrokken de twee naar Tetiaroa, een paradijselijk eiland in de Stille Oceaan, om daar hun honeymoon door te brengen.

Article continues after the ad

Lees ook: Pippa Middleton is getrouwd en dit zijn de eerste beelden

Decadent

Ooit was het eiland van Marlon Brando. Tijdens de opnamen van de film Muttiny on the Bounty (1962) was hij niet alleen verliefd geworden op zijn tegenspeelster Tarita Teriipaia, die zijn derde en tevens laatste echtgenote werd, óók het eiland stal zijn hart. De acteur wilde het eiland, dat eeuwenlang van de koninklijke familie van Tahiti was, graag kopen. Maar dat feest ging niet door. Wél kon Marlon - mits hij de natuur zou respecteren - het eiland voor 99 jaar huren, zodat hij er levenslang zou kunnen genieten. Zijn huwelijk met Tarita sneuvelde, maar zijn liefde voor het eiland bleef. Marlon vertoefde er, al dan niet met vrienden, met veel plezier, zeker als hij Hollywood en zijn fans even zat was.

Barack Obama

Het super-de-luxe rest genaamd The Brando telt 35 villa's die stuk voor stuk zijn voorzien van fijne extra's als een buitenzwembad en een bioscoop. Privacy is natuurlijk gewaarborgd: alle stulpjes beschikken over een privéstrand, dat dagelijks wordt aangeharkt! Uiteraard beschikt het resort over een voortreffelijk toprestaurant, Les Mutinés, dat slechts het neusje van de zalm serveert, ook qua wijnen. Barack Obama, de voormalige president van Amerika, mag er graag een vorkje prikken met zijn vrouw Michelle, tijdens hun logeerpartijtjes op het eiland.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Getty Images