Wie het breed heeft, laat het breed hangen! En dat doen Pippa Middleton en James Matthews maar wat graag. Na een sprookjeshuwelijk vertrokken de twee naar Tetiaroa, een paradijselijk eiland in de Stille Oceaan, om daar hun honeymoon door te brengen.

Lees ook: Pippa Middleton is getrouwd en dit zijn de eerste beelden

Decadent

Ooit was het eiland van Marlon Brando. Tijdens de opnamen van de film Muttiny on the Bounty (1962) was hij niet alleen verliefd geworden op zijn tegenspeelster Tarita Teriipaia, die zijn derde en tevens laatste echtgenote werd, óók het eiland stal zijn hart. De acteur wilde het eiland, dat eeuwenlang van de koninklijke familie van Tahiti was, graag kopen. Maar dat feest ging niet door. Wél kon Marlon - mits hij de natuur zou respecteren - het eiland voor 99 jaar huren, zodat hij er levenslang zou kunnen genieten. Zijn huwelijk met Tarita sneuvelde, maar zijn liefde voor het eiland bleef. Marlon vertoefde er, al dan niet met vrienden, met veel plezier, zeker als hij Hollywood en zijn fans even zat was.

Barack Obama

Het super-de-luxe rest genaamd The Brando telt 35 villa's die stuk voor stuk zijn voorzien van fijne extra's als een buitenzwembad en een bioscoop. Privacy is natuurlijk gewaarborgd: alle stulpjes beschikken over een privéstrand, dat dagelijks wordt aangeharkt! Uiteraard beschikt het resort over een voortreffelijk toprestaurant, Les Mutinés, dat slechts het neusje van de zalm serveert, ook qua wijnen. Barack Obama, de voormalige president van Amerika, mag er graag een vorkje prikken met zijn vrouw Michelle, tijdens hun logeerpartijtjes op het eiland.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Getty Images

De relatie tussen Meghan en haar vader Thomas Markle zou de laatste tijd allesbehalve goed zijn. Toch weerhoudt dit er Meghan niet van om weer contact te willen met haar vader. Maar ze stelt wel één eis aan een mogelijke verzoening. 

Volgens een bron aan Daily Mail zou Meghan alleen contact willen als hij ophoudt met negatieve verhalen te verspreiden aan de media. Ze heeft dan ook liever dat Thomas rechtstreeks naar haar een bericht stuurt, dan indirect in alle bladen.

Wel contact

Ook zou het niet helemaal waar zijn dat het onmogelijk is voor Thomas om contact op te nemen met zijn dochter. 'Hij weet dat haar moeder Doria regelmatig contact met haar heeft en hij weet hoe hij Doria moet bereiken.' Daarnaast is het gebrek aan respect een doorn in het oog van de hertogin. 'Thomas praat meer met de pers dan dat hij direct contact zoekt met zijn dochter.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte

Als prins Charles na al die jaren ‘wachten’ eindelijk koning van zijn land wordt, dan mag hij gelijk creatief aan de slag. Want hij mag de naam kiezen die hij wil.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Ofwel: hij hoeft helemaal geen Charles te blijven heten. Hij kan ook voor een van zijn andere namen Philip, Arthur of George kiezen. Dit zijn de doopnamen van Charles.

Mijn naam is George

Zo kozen koningen in het verleden ook weleens voor een andere naam als ze werden gekroond. Een vroegere Albert wilde namelijk door het leven gaan als koning Edward VII. En koningin Victoria heette eigenlijk Alexandrina. Van de laatste zes vorsten gebruikten er slechts twee hun geboortenaam op de troon.

Andere naam

Charles staat hier positief tegenover. Eerder zou Charles hebben gezegd dat hij serieus overweegt om met een andere naam de troon te bestijgen. Zo wil hij niet regeren als Charles III, maar als George VII. Op die manier zou hij zijn grootvader George VI eren, en wie weet ook een beetje zijn oudste kleinzoon, de zoon van William en Kate.

Prins van Wales

Charles werd geboren in Londen in Buckingham Palace. Sinds Charles 3 jaar oud is, is zijn moeder Elizabeth al regerend koningin. Sinds 1958 is Charles bekroond tot prins van Wales. Het is duidelijk dat hij graag koning wil worden. In 2012 zei hij namelijk al: ‘Ongeduldig? Ik? Wat een suggestie! Natuurlijk ben ik dat’.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte