Britse media melden dat er iets naars is gebeurd wat te maken heeft met prins George. Een terreurverdachte heeft namelijk op social media bij een foto van George het adres van zijn school geplaatst. Als tekst schreef de man erbij: 'Zelfs de koninklijke familie wordt niet met rust gelaten.'

Schrikken

Daarnaast plaatste de man een silhouet van een jihadstrijder naast het plaatje van de 4-jarige kleuter. Hij publiceerde dit op het online platform Telegram. Volgens verschillende bronnen wilde de man anderen helpen met een voorbereiding op een aanslag. Het gaat om een 31-jarige man die inmiddels is gearresteerd. Hij wordt ook verdacht van het zelfstandig voorbereiden van terreurdaden.

Schrik

Het koninklijk huis, vader William en moeder Kate, hebben nog niet gereageerd op de ophef. Ook is het niet bekend of de beveiliging rondom het jongetje nu is opgeschroefd. Prins George gaat sinds september dit jaar naar de school die de verdachte heeft genoemd.

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Het is nooit een geheim geweest dat Harry de losbandige zoon van Diana en Charles was, niet William. Je ziet de toekomstige koning daarom ook niet vaak avontuurlijke dingen ondernemen. Tot nu. Niemand minder dan Wills is namelijk op een motor gespot tijdens een werkbezoek aan motormerk Triumph.

Een echte waaghals zal William waarschijnlijk nooit worden, maar het bezoek aan Triumph in Hinckley was natuurlijk het perfecte moment om weer eens een motor uit te proberen. Want ja, hij schijnt een groot liefhebber te zijn. Na een rondleiding door de fabriek was het dan zover: er werd een rondje gemaakt.


Grote kans dat William het helemáál niet erg vond om zijn hobby met zijn werk te combineren.

Beeld: Getty Images, ANP

Met Meghan Markle als toekomstig lid van de Britse koningshuis hebben de Britten eindelijk weer iemand die qua allure in de buurt komt van prinses Diana. Dat Meghan nu al ontzettend populair is blijkt. Ze krijgt namelijk zoveel fanmail dat het Britse hof nu personeel zoekt om alles op orde te krijgen.

Daily Mail meldt dat Kensington Palace op zoek is naar iemand die administratieve ondersteuning kan bieden zodat het kantoor efficiënt kan blijven werken. Als je denkt dat Meghan nu al veel brieven en mails krijgt heb je het mis. Waarschijnlijk worden de royals rondom de bruiloft van Harry en Meghan overspoeld met berichten. Door extra personeel in te zetten hopen de royals om het onder controle te houden.

Het is ongetwijfeld een slimme zet. De kans is groot dat Meghan het koningshuis weer flair gaat geven.

Beeld: ANP