Het gerucht was er al langer, maar prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben wel degelijk meegewerkt aan een onthullende biografie. Volgens The New York Post vertellen de Sussexes in het nieuwe boek alles over hun dramatische stap terug binnen het Britse koningshuis.

Alle ins en outs

De biografie krijgt de naam 'Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family', en bestaat uit interviews met het stel. Die gaven ze kort voor ze het Verenigd Koninkrijk verlieten en besloten om te verhuizen naar Los Angeles. Het boek wil de vele geruchten rondom de hertog en hertogin van Sussex ontkrachten. De biografie komt uit in augustus en is geschreven door royalty-verslaggevers Omid Scobie en Carolyn Durand, van Harper's BAZAAR en Elle.

Article continues after the ad

De strijd gaat door

Het boek gaat deels over de Britse pers, die zich erg agressief tegenover Harry en Meghan opstelde. De prins en zijn vrouw zijn nu verwikkeld in een hevige juridische strijd tegen de Daily Mail en de Mail on Sunday, die een brief aan Meghans vader publiceerden in 2019. Afgelopen vrijdag bepaalde de rechter dat de hertogin delen van de rechtszaak moest laten vallen, maar ze is vastbesloten de zaak door te zetten.

 

Bron: ANP | Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.